yine bir calismam yorumlarinizi bekliyorum :smile:
AyseV 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 22 Ara 2009 Mesajlar 299 Tepkime puanı 7 16 Mar 2010 #1 yine bir calismam yorumlarinizi bekliyorum :smile:
hunterboy ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 12 Haz 2008 Mesajlar 1,371 Tepkime puanı 45 16 Mar 2010 #2 neden üzgün bu ya kıyamam çok güzel olmuş tebrikler
child_play ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 19 Mar 2009 Mesajlar 1,452 Tepkime puanı 73 16 Mar 2010 #3 Kuzu'yu altın kutuya koymuşlar, "ille de koyun olucam" demiş. Çok tatlı. Emeğine sağlık.
kurbaa 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 17 Kas 2008 Mesajlar 909 Tepkime puanı 87 Yaş 36 16 Mar 2010 #4 Şuana kadar yaptıklarınızın içinde en iyisi bu bence. Ellerinize sağlık
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 16 Mar 2010 #5 yine çok güzel bir çizim eline sağlık artık bu çizdiklerinden bir çizgi film yaratmanın zamanı geldi
AyseV 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 22 Ara 2009 Mesajlar 299 Tepkime puanı 7 17 Mar 2010 #6 hunterboy' Alıntı: neden üzgün bu ya kıyamam çok güzel olmuş tebrikler Genişletmek için tıkla ... :smile: birde uzgun karakter yapmak istedim birazda o anki ruh halimi yansittim :smile: yorumunuz icin tesekkurler child_play' Alıntı: Kuzu'yu altın kutuya koymuşlar, "ille de koyun olucam" demiş. Çok tatlı. Emeğine sağlık. Genişletmek için tıkla ... tesekkur ederim kurbaa' Alıntı: Şuana kadar yaptıklarınızın içinde en iyisi bu bence. Ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... tesekkur ederim :smile: martin78' Alıntı: yine çok güzel bir çizim eline sağlık artık bu çizdiklerinden bir çizgi film yaratmanın zamanı geldi Genişletmek için tıkla ... oda zamanla olacak insallah tesekkur ederim :smile:
hunterboy' Alıntı: neden üzgün bu ya kıyamam çok güzel olmuş tebrikler Genişletmek için tıkla ... :smile: birde uzgun karakter yapmak istedim birazda o anki ruh halimi yansittim :smile: yorumunuz icin tesekkurler child_play' Alıntı: Kuzu'yu altın kutuya koymuşlar, "ille de koyun olucam" demiş. Çok tatlı. Emeğine sağlık. Genişletmek için tıkla ... tesekkur ederim kurbaa' Alıntı: Şuana kadar yaptıklarınızın içinde en iyisi bu bence. Ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... tesekkur ederim :smile: martin78' Alıntı: yine çok güzel bir çizim eline sağlık artık bu çizdiklerinden bir çizgi film yaratmanın zamanı geldi Genişletmek için tıkla ... oda zamanla olacak insallah tesekkur ederim :smile: