Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Lale motifleri için biri bana yardım edebilir mi?

Tarihci1

🌱Yeni Üye🌱
Sevgili grafiker arkadaşlar, ben grafiker değilim ancak ara sıra e bülten, e duyuru, dergi gibi bir şeyler tasarlamamam gerekebiliyor. Çalıştığım yerin patronunun çocukları sünnet olacaklar ve davetiye tasarımı bana düştü.

Hazırladığım davetiye zarfı 21 X 21 kare içinde de 20 X 20 davetiye olacak. Davetiye metninin kenarındaki çerçeve lalelerden olsun istiyor.. Osmanlı laleleri bilirsiniz.. Ben davetiyeyi wordde yaptım ancak etrafına lalelerden çerçeve yapamadım bir kaç lale motifi bulup denedim ama geçişleri yapamıyorum. Bu konuda bana yardım edebilecek bir arkadaşımız var mıdır?

1639.jpg

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Forum kurallarına göre bu bir iş teklifi. Rica ile yapılabilicek bir şey ufakta olsa teşekkürle değil zamane şartlarındaki alışverişi sağlayan 1 numaralı etkenle olur.

Veya siz kendinizde yapabillirsiniz. Dergi, bülten, broşür yapabile eletteki bunlarıda yapabilir. Arama kısmında vektörellerden istediğiniz çizime ulaşabilirsiniz.

Tarihci1

🌱Yeni Üye🌱
Hassasiyetinizi anlıyorum, elbetteki bu sizin mesleğiniz ve mesleğinizi karşılıksız icra etmek istemezsiniz ki bu da hakkınızdır. Ücretli yapmak isteyen arkadaşlar varsa buyursunlar yapsınlar, çalışmalarının jpeglerini görelim, patronumuza gösterelim. Beğendiğimizin karşılığını ödeyip baskıya hazır formatını alalım.