Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Lapaz ha60 kalem sorunu

emrekaracax

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar herkese günaydın, lapaz HA60 grafik tablete sahibim driverini internetten bulup yükledim opsiyonlu tuşları çalışıyor fakat kalemi çalıştırmayı başaramadım yardımcı olacak biri varmı acaba ?

acooldesigner

🌱Yeni Üye🌱
selam dostum öncelikle uc logic pişmanlıktır. bende de uc logic lapazz var 2 hafta önce aldım sorunlu bir cihaz. bulabileceğin tek çözüm yabancı dilin varsa technical@uc-logic.com adresine mail atmak olacaktır. Bir kaç saat içerisinde mutlaka cevap gönderiyorlar umarım yardımı olur.

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
UC Logic bir sorun değildir !

Atıp tutmadan önce forumda sizin açtığınız konu öncesinde binlerce insana ve farklı markalar ile sıkıntı yaşayanlara bile nasıl yardımcı olduğumuzu görebilirsiniz.

Youtube kanalımızda incelemelerle bilgilendiriyoruz
https://www.youtube.com/watch?v=g_QXJXjiDgo&list=PLY8pmks2Tl6wlkXk3JKq8eHKScxi00yhz&index=4

Ayrıca yapılması gereken standartlar var yeni konu açmadan eski konulara bakılsa çok faydalı olacak ancak okumak konusunda çok uğraşılmadığı için her kullanıcı yeni konu açıyor.

- Sürücülerinizi güncelleyiniz
- Yazılımınızı güncelleyiniz
- Photoshop kullanıyorsanız seçtiğiniz fırçanın basınç desteklediğine emin olunuz
- daha önce başka tablet sürücüsü kurduysanız kaldırınız
- tabletinizin kaleminin pillerini kontrol ediniz yeni pil varsa onunla denerseniz sağlıklı olacaktır.
- artrage gibi programlarla kaleminizin basınç özelliğini test ettiğinizde çalışıyorsa muhtemelen photoshop sürümü veya ayarlarıyla ilgilidir.

Umarız yardımcı olmuştur.

UC Logic Türkiye / Akortek Bilişim