Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

lara cafe menü çalışmam

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk menü çalışmamıda yapmış bulunmaktayım işte huzurlarınızda.merakla yorumlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkür ederim :wink::wink:
men2.jpg

merşed muğlak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
- hoş görünüyor arkadaşım ama ilk olarak lara cafe çok göz yoruyor...
biraz daha değişik fontları dene derim.
- kullandığın kahve ibaresi sevimli gelmedi bana açıkcası...
hoş bir cappucino clipartıyla çok hoş ve zengin görüneceğinden eminim...
- tüycük orada anlamsız kalmış açıkcası bana sorarsan...
- farkında değilsin yada bilerek o şekildemi yazdın bilmiyorum ama ben supangle diye biliyorum... yanılıyor da olabilirim...
- renk uyumu hoş ama boş kalmış tasarım sanki...
- cafenin üzerinde ne adres ne telefon hiçbir bildirgeç yok...

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
bg güzel ama yazıları sündürmeseydin daha hoş olacaktı
bursalı arkadaşların çalışmaları güzeldir genelde sen de yeni başlıyorsun
:) galiba

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tasarım sade olsun diye sadece cafenin adı ön planda olsun istedim kahve ibaresini acıkcası bende cok beyenmedim aslında cok daha güzelini hayel etmiştim ama bulamadım malesef zaten oda resimden yaptığım brush tüycükte çalışmaya biraz zenginlik katmak içindi supangleyi doğru sölüyrsnz yanlış yazmışım adres tlfna gelince böyle bir yer yok yani benim uydurdgm bir yer o yüzden yazmadım cok teşekkür ederim yorumlarınız için gercekten faydalı oldu
kasvera yorumunuz için teşekkür ederim evet yeni başlıyorum daha bu 4. çalışmam yorumlarınızla kendimi geliştirmeye calışıyorum

merşed muğlak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
neva ;
kendi uydurduğun yer de olsa sonuçta bir yer açtıysan uzay boşluğuna açmadın ya...
nasıl ki lara cafeyi uydurduysan adresi telefonuda uydurup çalışmanı tavsiye ederim...
yarın birgün böyle bir çalışma geldiğinde eline daha rahat çalışırsın...
başarılar...

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sitedeki menü çalışmalarını incelediyseniz cogunda adres yok.zaten burda yayınlanmadığını biliyorum o yüzden cok dikkate almadım adres kısmını

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
ya açıkçası şaşırdım arkadaşlarımın yorumlarına...renk itibariyle çok itici bi çalışma...etrafı brushlarla süslenmiş...yazı fontu hep aynı...ertafları strokelu,kullandığınız kahve vektörünün bi albenisi yok...diğer menü çalışmalarınıda incelediyseniz sizin yaptığınız çalışmayla alakasız olduğunu görebirsiniz...sade olmak isterken sadeleliğin içinde bile karmaşa yaratmışsınız...çalışmanızı tekrar gözden geçirmenizi öneririm...kolay gelsin...

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
resim geç açılıyor biraz bekleyin......emeğine sağlık ta

o kahve görseli neden ters durmuş mantara benziyo daha şık bişi yokmuydu

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumlar için teşekküeler hepsini dikkate alıcam
zucker diger menü çalışmalrıyla alakası olmayabilir olmak zorunda oldugunuda zannetmiyorum daha yeniyim çok iyi degil belki hatta yorumlarınıza göre cok kötü bir çalışma olmuş ama ileride cok daha iyisi olacak eminim

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
1.Lara cafe gözü yoruyor birde okunmuyor.
2.Zemin rengi hiç güzel değil
3.Yazı fontu güzel ama zeminle karmakarışık olmuş..Renk uyumu yok ben hiç beğenmedim daha iyi olabilirdi