Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Layerların tümünü seçme

refazmutlu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar,

Bir PSD dosyada, tüm layerları seçme veya tüm layerların seçimini kaldırmayı tek bir tuş ile yapabiliyor muyuz?

Bu foruma yüklenen psd dosyalarını indirip açtığımda tüm layerların seçimi kaldırılmış olduğunu görüyorum. Bir dosyada 10 layer var ise tek tek seçmek yerine tek bir kısa yol tuşu ile tüm layerları seçmek istiyorum. Bu mümkün mü?

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
tüm layer seçmek için... ilk önce alta olan layer üzerine tıklamalısınız daha sonra en üste olan layer'e Shift tuşu ile birlikte tıklamalısınız

refazmutlu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sevgili Kosta095, cevabın için teşekkürler ama sorumu tam anlatamamışım. Bu nedenle bir resim ekleyeye karar verdim.

Sorum şu; tek bir kısa yol tuşu ile layerların tüm gözlerini aktif hale getirebilir miyim?

ornek.jpg

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Sevgili Kosta095, cevabın için teşekkürler ama sorumu tam anlatamamışım. Bu nedenle bir resim ekleyeye karar verdim.

Sorum şu; tek bir kısa yol tuşu ile layerların tüm gözlerini aktif hale getirebilir miyim?

ornek.jpg

hım:) şimdi anladım

o zaman... en üste olan layere mausile geliğ o göz gözteren kutucuk üzerine, maus üzerine sağ tuşu basın... çıkan menüden Show/Hide all other layers... ama işte en üste olan layer üzerine gözü kapalı olacak.. umarım göz kutucuk üzerine tıklamak zahmet olmaz:)
P.S. (umarım derdimi anlatabildim :utann: )
kolay gelsın

refazmutlu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler arkadaşlar...

Bugün bir şey daha öğrendim sayenizde...