Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

led icin delik

vuralis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.soyofreklam.com
led icin delik delme amaclı olarak harfin etrafına 2cm de bir 6 mm lik delik ata bilme özelliği frehand de varmış resimteki gibi bişey nasıl yabılabilir resimli olarak anladırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
graphic2a.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

dizaynplus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Onlar kenar çizgisidir. Stroke kısmından bulabilirsin. Elimde freehand olmadığı için netten resimler ekledim.
stroke.jpg

stroke.jpg

Photoshoptaki görüntülere benziyor bunlar ama freehandada layer stylede yapılıyordu. Blending Operations(karışım özellikleri)

Son düzenleme:

vuralis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.soyofreklam.com
arkadaşlar bu delikler rastgele deyil belli bir aralıkla ve belli bir kalınlıkta atılması gerekiyor

dizaynplus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Corel kullanmasını biliyorsunuz dimi ? Bende Freehand yok o yüzden corelden anlatsam belki anlarsınız.

vuralis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.soyofreklam.com
coreli biliyorum ama corelde bu özellik yok bir macro ekletik ama onunta activasyonu gerekiyor ama rusca olduğu icin onuda yabamıyoruz ama frehanda yabılıyormuş onun icin buraya actım bu şekilin vektörel olması ve corelin görmesi gerekiyor

dizaynplus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Corelde basit bir örnek hazırladım. Freehanda de vardı fakat liseden sonra hiç açmadığım için unuttum nerdeyse üzerinden 6 sene geçti.
ornek.jpg