Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

led tool 3 da yaptığım ledli tabela

mehmetgs

🌱Yeni Üye🌱
led tool 3 da yaptığım ledli tabela

parimtabela.jpg

Benzer konular

alim sivasli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
nereden bulabılırım bu programı yardımcı olursanız sevınırım

mehmetgs

🌱Yeni Üye🌱
Net üzerinden kredi kartıyla satılıyor 20 $

raziyee

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben bu programı yükledikten sonra hangi pencereden bulabilirim onu anlayamadım yardımcı olabilirmisiniz

mhmt57

🌱Yeni Üye🌱
usta bu led programını nerden indirebilriz....

trgy87

🌱Yeni Üye🌱
ustalar bana bi yardımcı olun allah rızası için bu programı net üzerinden nerden satın alabiliriz...bi adres lütfen...

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
ben bu programı yükledikten sonra hangi pencereden bulabilirim onu anlayamadım yardımcı olabilirmisiniz
tools/macro/run macro dan bulabilirsin
usta bu led programını nerden indirebilriz....

ustalar bana bi yardımcı olun allah rızası için bu programı net üzerinden nerden satın alabiliriz...bi adres lütfen...

aşağıdaki adresten programı satın alabilirsiniz:
MacroMonster.Com :: Product - Alexander Penkin's LED Tool 3

hear

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar, led dizilimlerini corelde manuel olarak el işçiliği ile hatasız dizebilirsiniz.
Çok zor bir işlem değil zaten.. Ayrıca corelde kaç adet led kullanıldığını alt kısımda bulunan status bar'dan kaç adet objenin seçili olduğunu gösteriyor.
20$ çok bi para değil ancak bu işlem için para harcamaya değermi orası muamma..
Ayrıca yeni olan arkadaşların gelişimleri açısındanda manuel olarak çalışmak daha uygun olur kanısındayım.

İyi Çalışmalar.

asongur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb arkadaşlar elinde led tool 3 ün exe dosyası olan arkadaş varmı?

Sayın mehmetgs nickli arkadaş sizinle contak kurabilirmiyiz
m s n adresim: ***********

erdoganacun

🌱Yeni Üye🌱
değerli arkadaşım mehmet led tool3 bende kullanıyorum fakat bu tek sıra döşemede düzgün çıkmıyor nasıl yapacağız düzgün olması için bana yardımcı olbilirmisiniz

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️

sinnerman74

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar ben burada yeniyim bu led tool hakkında birşey soracaktım harfleri led tool yapmayı az çok öğrendik ama logo üzerine nasıl acaba led delikleri açabiliriz. Bir türlü başarılı olamadım. Bu konuda uzman arkadaşların yardımını bekliyorum

imaginary_bend

🌱Yeni Üye🌱
Slm Arkadaslar Bir Zamandir Siteyi Takip Ediyorum Lakin Ben Bu Led Tool İsini Bir Türlü Beceremedim Konu Verileli Uzun Zaman Olmus Ama Yardim Edecek Bir Arkadasın Olacagını Sanıyorum Sorum: CorelDraw x3 x4 x5 Hepsini Denedim Led Toolunda Aynı Sürümlerini Denedim Programı Bir CalıstırabilsemSatın Alacagım Ama Demosunu Bile Calıstıramadım Lakin Hep Karsima Asagıdaki Hata Cıkıyor İlgilenen Ve Yardımcı Olan Arkadaslara Simdiden Cok Tesekkür Ederim...

5456.jpg

aksuled

🌱Yeni Üye🌱
Selam kardeşim
Ben elektronikçiyim. animasyon devrelerini kendim yazar ve devreyi yaparım. Bu konuda tüm arkadaşlara yardımcı olurum. Siz hayal edin ben o animasyonu yapıp gönderirim.
Ancak bana led tool 3 programın seriali lazım yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla...

oktayinc

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.erdemlihaber.com
arkadaşım merhaba led toll 4 kullanıyorum . daha yeni aldım lisanslı ama yazının odrtasına tek satır led döşemek istediğimde abuk subuk bir hal alıyor. ayrıca kaç led gittiğini nereden görebiliriz. yardımcı olarsan sevinirim iyi çalışmalar