Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

>>LeOniDAs'In gALeriSi<<

1ncileonidas

🌱Yeni Üye🌱
usta kalemlerin teknik anlamdaki yorumlarına açığım... teşekkürler..
resimleri orjinallerine bakarak çizdim ... beğenilerinize sunulur..:wink:
adarkmood3.png

americanpatriot1r.jpg

catwomen1.jpg

darkpen2.jpg

dewilgirl1.jpg

gz31.jpg

hitmanw.jpg

handsup3.jpg

olhobyvaleriafernand1q.jpg

nemes304s5.jpg

Son düzenleme:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kalemini çok fazla yatay kullanmamanı tavsiye ediyorum..Taralama ve gölge için olabilir ama genelinde yatay ve bastırmadan tuttuğun belli..Tonlamayı, keskin hatları ve geçişleride denemelisin.. Genelinde güzel çalışmalar..Kendi hayal gücünü ortaya çıkarmalısın..Fantastik ve sürrealist çalışmalar yapabilirsin..
Kolay gelsin..

1ncileonidas

🌱Yeni Üye🌱
özellikle son resim hakkındaki yorumlarınız benim için önemli .. nasıl olmuş sizce ??

sovale80

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışmalar güzel olmuş yalnız kalemini bıraz daha bastırmanı tavsıye ederım emeginize sağlık basarılar dilerim...

1ncileonidas

🌱Yeni Üye🌱
sovale80 yorumuna teşekkürler .. çizimleri nokta tarayıcıdan geçirmiştim açık tonlu görünmesine sebep olduğunu düşünüyorum ... fotosunu çekip siteye tekrar koymayı düşünüyorum.. tonlama üzerine çalışmam gerekiyor sanırım..

Mustafa Timur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dostum desenler çok hoşuma gitti, özellikle kartal ve kedi kadın olduğunu tahmin ettiğim çalışmalar diğerlerinden hemen ayrılıyor.. yalnız scanner ayarınla ilgili bir şey söylemek isterim.. sanırım tarattığın zaman TIFF olarak kaydetmişsin resimleri, onları bmp veya jpg olarak kaydedersen daha net bir görüntü alırsın bence :wink: