Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese merhaba, iki kırımlı katlanmış hali 8.5 cm x 11.5 cm olarak tasarlanmış bu işi arkadaşlarımla paylaşmak ve yorumlarınızı almak istedim. değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
ön sayfada sağ alttaki gri patlak gerçekten gri mi yoksa gümüş varak falan mı, çünkü gri, renk bütünlüğünü bozuyor gibi... Genel olarak güzel ve amacına uygun bir çalışma olmuş... Emeğine sağlık
ön sayfada sağ alttaki gri patlak gerçekten gri mi yoksa gümüş varak falan mı, çünkü gri, renk bütünlüğünü bozuyor gibi... Genel olarak güzel ve amacına uygun bir çalışma olmuş... Emeğine sağlık
ben gri olarak düşündüm ve öyle yaptım. ama yorumunda haklısın gümüş varak olsa çok daha güzel olurdu. ama bu iş böyle basıldı. bi daha ki sefere artık. teşekkür ederim
ben gri olarak düşündüm ve öyle yaptım. ama yorumunda haklısın gümüş varak olsa çok daha güzel olurdu. ama bu iş böyle basıldı. bi daha ki sefere artık. teşekkür ederim
gümüş varak maliyeti elbette ciddi bir şekilde arttırırdı, tercihim o olmazdı ama griden daha iyi olacağı kesindi, çalışmanın genelinde kullandığın turuncu ve yeşil tonlara uygun bir renk kullanman yeterli olacaktı...