Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Likya Hotel

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bana ait olan bir çizim ve gördüğümde çok şaşırmadım :) tescilli bir logo olmasına rağmen ısrarla kullanılması suç dememize rağmen adamın umrunda değil :) yorumsuz....

2c6p2.jpg

2c6pg.jpg

Benzer konular

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Umrunda olsaydı, önüne geçip bir güzel poz vermezdi zaten.Emek hırsızlarına bir son verilmeli ama görüldüğü gibi adam hayatından memnun.Bizde konuştuğumuzla kalıyoruz nihayetinde.
Ne denir bilmem ki geçmiş olsun. :)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu tipler, suratına tükürünce yağmur sanıp şükreden cinsten sanırım.
Hatta pişkinliğin bir üst versiyonuda olabilir.
Veya kendini bilmez densiz de denebilir.
Neticede herşey mübah bunlara....

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Kanunların hiçe sayıldığı bir durumda,
Emeğe saygının ne önemi var...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:) Bu fotodaki adamın değil, işi yapıp bakın ben bu logoyu yaptım kurumsalınıza diyen ve ortalarda grafikerim diyen zihniyete tükürmek lazım.

Esinlenirsin, etkilenirsin, benziyebilir ama garip. İşin komiği az önce dayanamadım aradım numarayı. Cevaplayan yok. Açarlarsa konuşayım bakalım nedir kimdir bunu yapan :)

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
:) Bu fotodaki adamın değil, işi yapıp bakın ben bu logoyu yaptım kurumsalınıza diyen ve ortalarda grafikerim diyen zihniyete tükürmek lazım.

Esinlenirsin, etkilenirsin, benziyebilir ama garip. İşin komiği az önce dayanamadım aradım numarayı. Cevaplayan yok. Açarlarsa konuşayım bakalım nedir kimdir bunu yapan :)

:) Ben aradım adama 1 saat izah yaptım adam dinledi durdu. Verdiği cevap googleye yazdık böle bişi çıktı hoşumuza gitti kullandık dedi :)

gRafik-eRi

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.serbesttasari.com
ama Allah var font u degiştirmisler, times kullanmıslar :)
saka bir yana uzucu bir durum ama iste cok var bunlardan...

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
mahkemeye vermeyi denediniz mi? madem tüm telif hakları sizde, bunu yapabilirsiniz.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Küçük bir işletme olduğu için öncelikle uyardık durumu izah ettik, tabiki kullanmaya devam ederse mahkeme yolu açık...

Neden firma uğraşmıyor da hep siz peşinden koşuyorsunuz ?
Sonuç olarak tescil firma adına yapılmış. Haklarını aramak daha çok onlara düşer.

Çalan firmayı siz ikna edemezsiniz. Hukuken de bir yaptırım yapabileceğinizi sanmıyorum. Ancak logo üzerine tescilli olan firma bu işi çok kısa sürede çözebilir.

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
Neden firma uğraşmıyor da hep siz peşinden koşuyorsunuz ?
Sonuç olarak tescil firma adına yapılmış. Haklarını aramak daha çok onlara düşer.

Çalan firmayı siz ikna edemezsiniz. Hukuken de bir yaptırım yapabileceğinizi sanmıyorum. Ancak logo üzerine tescilli olan firma bu işi çok kısa sürede çözebilir.

Haklısınız Nihat bey. Ama logonun bu şekilde kullanıldığına önce ben şahit oldum ve nezaketen hukuki durumu anlattım sonrasında olmayacağını anlayınca zaten firmaya bilgi verdim ve firma gerekeni yapmıştır.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu tip olaylar gelir gelir taa tasarımın sahibini bulur. :)

Geçenlerde bir ajans ile bir tasarım konusunu görüşmeye gittim. Bir müddet sonra ajansın pazarlama elemanlarından biri elinde çanta ile çıka geldi. Çantaya baktım 1 yıl önce bir firma için tasarlamış olduğum çanta. Elemana bunu nerden temin ettiniz dedim. Matbaadan aldık dedi. Sen al matbaadan çantayı kendi çalışman olarak millete göster, ama olacak ya işin esas tasarımcısına tosla :)

Durumu izah edince ajans sahibi bozuldu. Ama olan bana oldu :D adam vereceği işi de vermedi :D

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu tip olaylar gelir gelir taa tasarımın sahibini bulur. :)

Geçenlerde bir ajans ile bir tasarım konusunu görüşmeye gittim. Bir müddet sonra ajansın pazarlama elemanlarından biri elinde çanta ile çıka geldi. Çantaya baktım 1 yıl önce bir firma için tasarlamış olduğum çanta. Elemana bunu nerden temin ettiniz dedim. Matbaadan aldık dedi. Sen al matbaadan çantayı kendi çalışman olarak millete göster, ama olacak ya işin esas tasarımcısına tosla :)

Durumu izah edince ajans sahibi bozuldu. Ama olan bana oldu :D adam vereceği işi de vermedi :D

Bahtsız bedevinin durumuna düşmüş ajans sahibi. :D:D:D

colorhand

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bizim memlekette derler ki; ARSIZIN KI..INA KAZIK ÇAKMIŞLAR,BU SES NERDEN GELİYOR DEMİŞ!