Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Lisedeyken yarışmada 1. olan fotoğraflarım

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Merhabalar
2001 yılında; lise 1 ' de okurken; önce okulda yapılan ardından da; ilçeler arasında düzenlenen; "Bir zamanlar İstanbul" konulu yarışmada;
1. olan fotoğraflarımdan bir kaçını paylaşıyorum...
Yarışmanın ardından uzun süre sergide kaldığı için; yıpranmaya uğramışlardır.
Analog makine ile çekildikten sonra; tarayıcı kullanılarak bilgisayara aktarılmış, ozaman ki varolan türkçe photoshop' la (ki sanırım 6.1 gibi bir ismi vardı :) )
rek ve ışık ayarı yapıldıktan sonra;siyah kartonun üstüne dört köşelerinden geçirilerek; eski bir albüm hissinde sunulmuştur.
Ben burda sunumu için tekrar tarayıcıdan geçirdim; albüm kısmı tam sığmadığı içinde kırptım.Bu yüzden kompozisyon hataları ve güçlü veri kaybı olabilir.
Lütfen yorumlarken göz ardı etmeyiniz.
Saygılar

yarmafoto1.jpg

yarmafoto2.jpg

yarmafoto3.jpg

Benzer konular

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Aradan bir gün geçmesine ve 27 kişi tarafından güntülenmesine rağmen;
bir kişinin bile yorum yapmaması yada en azından paylaşım için bir teşekkürü çok görmesini anlamak mümkün değil...
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar

Th£_G@RD!Y@N

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bize O Günleri Resimlerle Yaşattığın İçin Tşk. :)

Th£_G@RD!Y@N

🌟Usta Tasarımcı🌟
dün Hiç Giremedim Girseydim Muhakkak yazardım.. Ne olursa olsun Emeğin her türlüsüne saygım vardır. tekrardan ellerine Sağlık :)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
dün Hiç Giremedim Girseydim Muhakkak yazardım.. Ne olursa olsun Emeğin her türlüsüne saygım vardır. tekrardan ellerine Sağlık :)

Güzel fotoğraflar :) Teşekkürler g.ecglr.

İlginiz için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar
iYİKİ VARSINIZ :wink: Valla sizde olmasanız kimse yorum yapmayacak :D

1. en güzeli sanırım.. 2.ve 3. çalışmalarda kadraj ve renk hataları mevcut.. Ellerine sağlık..

Dilaracım çok teşekkür ediyorum ama ne kadrajı canım :D
Ben bu fotoları her evde bulunan nostaljik 36 filmlik elle sarılarak bir sonraki filme alınan analog bir makine ile çektim :) Objektif,Kadraj yokki ayarlama olsun.
Yani 9 sene önce öyle teknoloji nerdeee :D
Hatta dedim ya; önce fotoğrafcı da tab ettirdim; sonra tarayıcı ile bilgisayara aktardım.O zamanki photoshop' un türkçe versiyonuyla renk ayarı yapmaya çalıştım :) Sonra kırtasiyeden aldığım fotoğraf kağıtlarıyla bizim evdeki külüstür hp yazıcıyla kendim bastım :D
Yani bilmem anlatabiliyor muyum?
Bunca teknolji kıtlığı içinde;
Yani onca olumsuzlukla aldı 1.lik bu yarışmalarda :)

Son düzenleme:

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
VAlla Helal Olsun :) Kim Tutar Seni :)

Teşekkür ediyorum :D
Keşke daha iyisini yapabilsem :wink:
Ama inşalla para mı toparlayabilirsem; kendime güzel bir makine alacağım; ozaman daha iyilerini çekip ekleyeceğim mutlaka
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum

Th£_G@RD!Y@N

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkür ediyorum :D
Keşke daha iyisini yapabilsem :wink:
Ama inşalla para mı toparlayabilirsem; kendime güzel bir makine alacağım; ozaman daha iyilerini çekip ekleyeceğim mutlaka
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum

Resmin Değerinin Yükselmesi için Kalitesinin Yüksek olması Değildir benim için

eğer bi İşe Emek Harcandıysa En Değerli Şeydir o Benim İçin Tekrar Emeğine Sağlık :)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Resmin Değerinin Yükselmesi için Kalitesinin Yüksek olması Değildir benim için

eğer bi İşe Emek Harcandıysa En Değerli Şeydir o Benim İçin Tekrar Emeğine Sağlık :)

Çok teşekkür ediyorum
Yanlış hatırlamıyorsam; iki aydan fazla uğraşmıştım bu resimler için (bunlar sadece bir kaçı)
Çünkü fotoğrafçıda tab edilmesi; fotoların seçilmesi, taranması ve çalışılması derken; ( ki hiiç photoshop bilmiyordum; önce onu kavramam gerekti) epey zaman almıştı.tabi öğrenciydim ozaman; ve ailemde ders dışında çok vakit kaybetmemi istemezdi; onlar evde yokken gizli saklı yapılmıştı bunlar :)
Yani benim için o kadar değerliler ki anlatamam.
Tabi burda beğenilmesi de bir o kadar değerli...
Paylaşmak güzel şey...
Hepinize sevgiler

Th£_G@RD!Y@N

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok teşekkür ediyorum
Yanlış hatırlamıyorsam; iki aydan fazla uğraşmıştım bu resimler için (bunlar sadece bir kaçı)
Çünkü fotoğrafçıda tab edilmesi; fotoların seçilmesi, taranması ve çalışılması derken; ( ki hiiç photoshop bilmiyordum; önce onu kavramam gerekti) epey zaman almıştı.tabi öğrenciydim ozaman; ve ailemde ders dışında çok vakit kaybetmemi istemezdi; onlar evde yokken gizli saklı yapılmıştı bunlar :)
Yani benim için o kadar değerliler ki anlatamam.
Tabi burda beğenilmesi de bir o kadar değerli...
Paylaşmak güzel şey...
Hepinize sevgiler

Paylaşılan insanlardan olmakda büyük bi şeref bizim için Paylaşımlarının ve başarının devamını dilerim :)

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
İlk açtığınız gün girip konuya girip baktım ama neyi yorumlamalıyım bilemedim..Açı?Görsellik? Detay? yada benim göremediğim ama orada olan başka bir şey? Benim sadece gördüğüm bir lamba..Bir kapı..Birde uzaktan gördüğüm bir ev..zamane teknolojisinin elinden çıkmasıda cabası olmuş..Bu sebeble girdim baktım ve geri çıktım...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İlk açtığınız gün girip konuya girip baktım ama neyi yorumlamalıyım bilemedim..Açı?Görsellik? Detay? yada benim göremediğim ama orada olan başka bir şey? Benim sadece gördüğüm bir lamba..Bir kapı..Birde uzaktan gördüğüm bir ev..zamane teknolojisinin elinden çıkmasıda cabası olmuş..Bu sebeble girdim baktım ve geri çıktım...

Yazılan yorumları detaylıca okursanız; zamana teknolojisine ait olmadıklarını anlarsınız. :wink: ki neredeyse 10 yıl oldu...
Belki sizin için bir anlam ifade etmiyor olabilir ama benim için çok değerliler.Bu yüzden paylaşmak istemiştim.
Yorumunuz için teşekkürler
Saygılar

ozlem_acikgoz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
10 yıl öncesi çekilmiş bir fotoğraf için çok başarılısınız diyebilirim. umarım bu hefesinizden vazgeçmez daha güzel karelere imza atarsınız. emeğinize sağlık..

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
10 yıl öncesi çekilmiş bir fotoğraf için çok başarılısınız diyebilirim. umarım bu hefesinizden vazgeçmez daha güzel karelere imza atarsınız. emeğinize sağlık..

Çok teşekkür ederim Özlem Hanım...
Yeni fotoğraflarımı da ekleyeceğim; o zamanda yorumlarınızı beklerim.
Saygılar

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
1.çalışma cok güzel arkadaşım:)
Çalışmalarını paylaştıgın için teşekkür ederim...
emeğıne saglık..