Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

live trace'i çözme çabalarım:)

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
ne kadar hata varsa o kadar ders vardır...lütfen söleyiniz.

glnie.jpg

Benzer konular

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
araba korku filiminden fırlamış gibi,kızlar bu filmin boşrol oyuncuları.filimde konserde geçiyo.kızlar kamyonda cinayetler işliyo.ve bu filmin afişi sana ait.süpersin.sloganda süper seni tanıyorum,ben kötüyüm.yada ben yanlış okudum.
ikişey hoşuma gitmedi kızın elindeki sigara ve kızların arasını bozmaya çalışan yeşil renk o kadar.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Live tracede araç güzel fakat, kızlar kasıtlımı bluru yüksek verildi bilmiyorum. Tavsiyem 6 renk üzerinden 0 blurla çalışman..Ama araç gerçekten güzel deneme:)

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
blur yok creedwar ama çok ufak bi resimden kesinip alındı..belki ondan kaynaklı görünüyordur..renkleri tutturamıyorum evet özellikle onun üstünde çok durmaya başladım...sürekli skalaları gözlüyorumteşekkürler yorumun için...

reborn o yeşili kahve yapmıştım hem de her tonunda ama uymamıştı..kalakaldım öle yeşile:))ayrıca yorumların çok şevklendirdi beni teşekkürler...
Açıklama: orada "you know i'm no good" yazıyor..Amy Winehouse şarkısı..

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
zevkli bir çalışma olmuş eline sağlık

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
blur yok creedwar ama çok ufak bi resimden kesinip alındı..belki ondan kaynaklı görünüyordur..renkleri tutturamıyorum evet özellikle onun üstünde çok durmaya başladım...sürekli skalaları gözlüyorumteşekkürler yorumun için...

reborn o yeşili kahve yapmıştım hem de her tonunda ama uymamıştı..kalakaldım öle yeşile:))ayrıca yorumların çok şevklendirdi beni teşekkürler...
Açıklama: orada "you know i'm no good" yazıyor..Amy Winehouse şarkısı..

Görselin büyük yada küçük olması değilde Live Trace kendi konsolu içindeki Blur seçeneğini ve pixel ayarlamasını sabit bırakmanı tavsiye edebilirim. Madem kurcalıyorsun sonuca ulaşacaksındır..Kolay gelsin.

https://www.grafikerler.net/illustr...tograflari-vektorel-hale-getirmek-t44439.html

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
creedwar evet biliyorum ayarlarını..ben photoshopta renkleri ile oynayarak illustrator e attım fotoları..ondan dolayı biraz oynamam gerekti...çok kırıklı bir görünüm olmuştu...çok teşeşkkür ederim bilgilendirmen için..
teşekkürler mavi06