Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mavi renkli çalışmanın dışındakiler tabir-i caizse çöp. Basın yayınla devenin ne alakası var çözemedim? İpek yolu= deve şeklinde düşünmüş olabilirsiniz ama herkes bunu bu şekilde düşünmeyebilir. Hoş düşünsede deve manasız. Ayrıca bazı çalışmalar buram buram Camel taklidi.
Mavi renkli çalışmanın dışındakiler tabir-i caizse çöp. Basın yayınla devenin ne alakası var çözemedim? İpek yolu= deve şeklinde düşünmüş olabilirsiniz ama herkes bunu bu şekilde düşünmeyebilir. Hoş düşünsede deve manasız. Ayrıca bazı çalışmalar buram buram Camel taklidi.
Evet haklı olabilirsin arkadaşım. Devedeki amacım tarihte ipekyolunun geçtiği yerler üzerinde yaşıyor olmamız. teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr sence ne yapmalıyım peki fikirde verebilirsen sevinirim.
HADİ ARKADAŞLAR DAHA SERTTTTTTT ELEŞTİRİNNNNNNNNNN
Mavi çalışma dışındakileri gözden çıkartın bence, hele en alt soldaki logonun harflerinin içine koymuşsunuz deveyi nasıl görünecek acaba merak ediyorum:rofl: Mavi çalışmada tam uymamış ama onun çizgisinde giderseniz iyi şeyler olabilir..
Eline sağlık iyi çalışmışsın. Eğer logo taşımacı bir fırma için kullanılsaydı 7. logo ideal görünürdü, fakat basın yayın alanında 2. logoyu kullanmak daha uygun olur.kolay gelsin..
Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Eleştirilerinizi dikkate alıp çalışmaları bir daha gözden geçireceğim. ÇOKKKKKKKK TEŞEKKÜRLER Fikir verebilecek arkadaşlarıma da çok teşekkür edeceğim siz olsanız nasıl yapardınız. ?
9 çok daha profosyonel bir bakışı ve yalın bir düzeneği tanımlıyor eğer illada kültür vereceksen logoya 9 harkulaede diğebilirim başarılar kardeşim.......