Logo Çalışması
bymuammer ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 12 Haz 2007 Mesajlar 158 Tepkime puanı 5 Yaş 44 Web sitesi www.grafikkent.net 25 Haz 2008 #1
Yeliz GÖKÇEN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 12 Şub 2008 Mesajlar 1,893 Tepkime puanı 26 25 Haz 2008 #2 çalışma güzel fakat web adresini ayırmadan yanyana yazarak hizalarsanız daha da güzel olabilir. emeğine sağlık!..
çalışma güzel fakat web adresini ayırmadan yanyana yazarak hizalarsanız daha da güzel olabilir. emeğine sağlık!..
varSayılan 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 27 Şub 2008 Mesajlar 83 Tepkime puanı 1 25 Haz 2008 #3 hoş değişik bir çalışma. pembe mavi sarı renkleri birbirine bir türlü yakıştıramıyorum. farklı renklerde nasıl durur merak ediyorum. başarılar.
hoş değişik bir çalışma. pembe mavi sarı renkleri birbirine bir türlü yakıştıramıyorum. farklı renklerde nasıl durur merak ediyorum. başarılar.
bymuammer ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 12 Haz 2007 Mesajlar 158 Tepkime puanı 5 Yaş 44 Web sitesi www.grafikkent.net 25 Haz 2008 #4 ...grafix...' Alıntı: çalışma güzel fakat web adresini ayırmadan yanyana yazarak hizalarsanız daha da güzel olabilir. emeğine sağlık!.. Genişletmek için tıkla ... başta öyle yapmıştım ama iş arkadaşım bide öyle dene dedi çok güzel oldu böyle kalsn diyince kaldı öyle teşekkürler
...grafix...' Alıntı: çalışma güzel fakat web adresini ayırmadan yanyana yazarak hizalarsanız daha da güzel olabilir. emeğine sağlık!.. Genişletmek için tıkla ... başta öyle yapmıştım ama iş arkadaşım bide öyle dene dedi çok güzel oldu böyle kalsn diyince kaldı öyle teşekkürler
bymuammer ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 12 Haz 2007 Mesajlar 158 Tepkime puanı 5 Yaş 44 Web sitesi www.grafikkent.net 25 Haz 2008 #5 varSayılan' Alıntı: hoş değişik bir çalışma. pembe mavi sarı renkleri birbirine bir türlü yakıştıramıyorum. farklı renklerde nasıl durur merak ediyorum. başarılar. Genişletmek için tıkla ... mesela hangi renkler söyle hemen uygulayayım
varSayılan' Alıntı: hoş değişik bir çalışma. pembe mavi sarı renkleri birbirine bir türlü yakıştıramıyorum. farklı renklerde nasıl durur merak ediyorum. başarılar. Genişletmek için tıkla ... mesela hangi renkler söyle hemen uygulayayım
hasansubasi 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 23 Haz 2008 Mesajlar 44 Tepkime puanı 0 25 Haz 2008 #6 tasarım güzel ama daha cok geliştirile bilinir renkler ve zemin rengi bana göre uyumsuz emegine sağlık
tasarım güzel ama daha cok geliştirile bilinir renkler ve zemin rengi bana göre uyumsuz emegine sağlık
A aslıhanhayat 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 25 Haz 2008 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 26 Haz 2008 #7 fikir olarak güzel olmuş ellerine sağlık fonttu uymuş logoya ama renklerle biraz oynasan daha güzel olur.
fikir olarak güzel olmuş ellerine sağlık fonttu uymuş logoya ama renklerle biraz oynasan daha güzel olur.