Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbul Mermerciler Sanayi Sitesine yapmış olduğum bi logo çalışmasıdır. Bordo / Gri / Siyah renkler kullanılmıştır. (Kalibrasyon ayarı bozuk arkadaşlar için belirttim ) Eleştirilerinizi bekliyorum
Selamlar emeğine sağlık ama eksikler var gördüğü kadarıyla son zamanlarda ist. için yapılan işlere benzettim kültür başkenti afişlerinde kullanılan logo amblem gibi durdu gözümde Leke olarakda çok sert üzgünüm bence biraz daha emek istiyor.
bence burda vurgulanması gereken ne istanbul nede köprü bunları arka planda tutarak İstanbul Mermerciler Sanayi Sitesi ismini kullanmanız daha güzel olurdu gibi geliyor.Yinede emek harcamışsınız buda ne olursa olsun güzel kılıyor.başarılar.
Konuya uygun bir logo olmamış bana kalırsa, köprü gibi klişeleşmiş bir yapıyı olduğu gibi kullanmışsınız. Üstelik köprünün halatlarında sorun var, yanlış yerlerde biriyor. Onları gözden geçirmelisiniz.