Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo önerileriniz. Karınca Maskot

mms121

🌱Yeni Üye🌱
Ben bir web sitesi yapmaya karar verdim. Logom karınca olması gerekiyor ve şu ana kadar çizdiğim hirbir logoyu beğenmedim. Logomun özgün olmasını istiyorum Sizce bu nasıl?? Bütün yorumlara açığım...
krnca.png

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle, özgüvenin ve dahada önemlisi ÖZGÜN olmasını isteğin ve bunun için çabaladığından dolayı teşekkür ederim. Düşünce ve mesleki saygınlık açısından doğru yoldasın, ancak!

Gel görki çizim ve çizim yeteneği çok farklı bir alandır, bende dahil olmak üzere bir çok grafiker arkdaşımızın maalesefki çizim yeteneği bulunmuyor, nitekim renk bilgisinden tutta, anatomiyi bile bilmek öğrenmek gerekiyor! ancak çizememek grafiker olmayı engelleyen bir şart değildir.

Sana tavsiyem, ilk aşamada hazır görseller üzerinde yoğunlaş elbette incele, çizmek için çabala, detayları gör fakat illaki çizeceğime takılma zamanla ve teknik eğitimle doğru orantılı gelişecek bir durum bu!

mms121

🌱Yeni Üye🌱
Haklısınız yetenek gerekli ben hazır resim kullanmaya karar verdim

ahmedgunduz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle, özgüvenin ve dahada önemlisi ÖZGÜN olmasını isteğin ve bunun için çabaladığından dolayı teşekkür ederim. Düşünce ve mesleki saygınlık açısından doğru yoldasın, ancak!

Gel görki çizim ve çizim yeteneği çok farklı bir alandır, bende dahil olmak üzere bir çok grafiker arkdaşımızın maalesefki çizim yeteneği bulunmuyor, nitekim renk bilgisinden tutta, anatomiyi bile bilmek öğrenmek gerekiyor! ancak çizememek grafiker olmayı engelleyen bir şart değildir.

Sana tavsiyem, ilk aşamada hazır görseller üzerinde yoğunlaş elbette incele, çizmek için çabala, detayları gör fakat illaki çizeceğime takılma zamanla ve teknik eğitimle doğru orantılı gelişecek bir durum bu!

bu tavsiler yerli yerine olmuş bencede (özgüven + mesleğe saygı + eğitim + araştırma + gayret = BAŞARI ) :)

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
En kötüsünü yap ama sen yap. Bu durumda hazır görsel kullanılmış en iyisinden bile iyi olacaktır. Sonuna kadar arkandayız yeterki çalış. Burada konu logo, logona bir amblem gerekiyor bu durumda elbet çizim bilgisi gerekir ama sıradan bir karınca çizimini alıp koyamazsın. Bu durumda yapacan şey hoş bir karınca fotoğrafı/çizimi bulup onu duruma göre stilize etmen olacaktır. Sitlize etmelisin konuyla bütünleştirmelisin hatta sadece kafa, anten bile kullanabilirsin örnekleri incele.

Logo bu, illustrasyon değil o yüzden hala bu işi kendi kendine çıkarma şansın var.