Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MEHMET 01

🌱Yeni Üye🌱
Yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar BÖHLER ELEKTROT ları nın ve KARBOSANIN crd logosu lazım net de bulamadım yardımcı olursanız sevinirim:)

alperbull

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar müjde ven daymod çorap firmalarının logolarını netten bulamadım yardımı dokunabilecek birisi varsa şimdiden teşekkürler.

orangelessons

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
myspace.com
8413ff.jpg

bu emleak logosu arayanlar için bak guldennnn_ kullanabilirsin oke bn logoyu verdım yazı işini sn halledersin

Arkadaşım çok harika olmuş, sen yatıysan bravo vallahi.

global

🌱Yeni Üye🌱
next nextstar logo

merhabalar,
next nextstart uydu sistemlerinin logosu lazım oldu yardımcı olabilene sonsuz teşekkürler... .cdr .ai .eps olarak

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
ya kımse yokmu bana yardım edın lutfen

baharada merhaba;
sitemizde esinlenebileceğiniz bir çok logo tasarımları zaten paylaşılmış durumda. Gerisi sizin çalışmanıza ve üretmenize kalmış.
Dilerseniz bir başlayın neler yapabilirsiniz, ürettiklerinizi bizimle paylaşırsanız üzerine bizlerin yapacağı yorumlarla sonuca ulaşabilirsiniz.
Kolay gelsin.

Ardarda mesajda yazmayın lütfen bu kurallara aykırıdır.

Saygılarımla

Son düzenleme:

turankara

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar. gerçekten de aradığımız logoyu bulmak bazen çok zor olabiliyor. ben genellikle arkadaşın da yaptığı gibi jpg den çiziyorum. bu zamanımı çalıyor. ben elimdeki logoları paylaşmak isterim. paylaşacak arkadaşlara da teşekkürler.

winner_04

🌱Yeni Üye🌱
NE güzel bi forum burası yaaa...çok seviyorum...

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
daha açıklayıcı olun lütfen.Valla bişey anlamadım.

madgraf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
vefa bozasının logosunu elinizde varsa ai uzantılı olarak paylaşırsanız çok sevinirim arkadaşlar:>

uguraydogar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar elinde iso/iec 27001 logosu olan var mı?

Eray_

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar. Kişisel blogum için üzerinde sadece "Eray" yazan bir logoya ihtiyacım var. Photoshopta kendi halimde birşeyler yapıyorum fakat gördümki burada gerçekten profosyonel çalışmalar var. Logo istek bölümünü görüncede bir rica etmemde yarar var diye düşündüm. Şimdiden teşekkürler..
Birde Sitenizdeki Hürriyet Bumerang kodları İe7'yi bi hayli kasıyor. Bilginize..

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba arkadaşlar. Kişisel blogum için üzerinde sadece "Eray" yazan bir logoya ihtiyacım var. Photoshopta kendi halimde birşeyler yapıyorum fakat gördümki burada gerçekten profosyonel çalışmalar var. Logo istek bölümünü görüncede bir rica etmemde yarar var diye düşündüm. Şimdiden teşekkürler..
Birde Sitenizdeki Hürriyet Bumerang kodları İe7'yi bi hayli kasıyor. Bilginize..

belirtmekte fayda var... burda logo istek derken mesela istikbal yataş vs... gibi firmaların yada kurum kuruluşların zaten var olan logoları paylaşılıyor. kişiye özel yapılmıyor.... diye biliyorum :)

meltem77

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba bana CEYO logosu lazım bütün logo sitelerine baktım ama bulamadım yardımlarınızı rica ediyorum

VenomTR

🌱Yeni Üye🌱
s.a

ben TanayArslan kendi ev stüdyom için logoya ihtiyacım var logo yeni albümümün kapağına konacaktır

tanayarslan@hot...

yardım etmek isteyen arkadaş varsa beklerim

ramakses

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bana adalet bakanlığınon logosu lazım
üzerinde değişiklik de yapacağım aynı zaman da bana bi yardımcı olursanın çok memun olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...