Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo tasarımı için Freelance Grafiker - Türkiye Geneli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suican

🌱Yeni Üye🌱
Logo tasarımı için Freelance Grafiker

Program/Seviye: Vektörel tüm programlar olabilir

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: Acil Logo tasarımı yapacak çalışma arkadaşları. Düzenli freelance işler verilecektir.

E-posta: taner@europe.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye kuralları okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

havvana

🌱Yeni Üye🌱
Freelance tasarimci ilani icin

Merhabalar.
uk.linkedin.com/in/havvana/en ---adresinden CV'mi ve
www.behance.net/havvana ---adresinden bazi calismalarimi gorebilirsiniz.
Istanbul'da her iki yakada da ikamet etmeye musaitim ve kendi ev ofisimde kendi bilgisayarim ve programlarindan calisabilecegim gibi ofis ortaminda da calisabilirim. 2013 kasim-2015 ocak arasinda Londra'da yasayip calistigim icin ileri seviyede Ingilizce de bilirim. Sorulariniz olursa cevaplamaktan memnun olurum. Kolay gelsin. tesekkurler.

nergizipek96

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,
Ben grafİker olarak çalışmaktayım. Freelance iş ilanınızı gördüm. Zaten bu işlerin içerisinde olduğum sizede yardımcı olabailiceğimi düşünüyorum.

NERGİZ

graphistm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben artık buradaki hiçbir ilanın samimiyetine inanmıyorum.. Zira mail atıyoruz ancak bir cevap verme nezaketinde bile bulunulmuyor.. Kaldı ki genel tavır, bütçemiz 10 kuruş ama işlerin devamı var ya da sen birkaç çalışma yap biz arasından seçelim tarzında.. Biz zaten kirayı öpücükle veriyoruz, elektrikçiye bugün git yarın gel diyoruz, internet için barter yapıyoruz.. Biraz insaf artık.. Her iki taraf içinde söylüyorum bunu.. İşveren istediğinin karşılığını versin, grafiker ise emeğini ayaklar altına aldırmasın..

goakman

🌱Yeni Üye🌱
Grafik, web tasarım,seo hizmetleri vermekteyiz 4 kişilik bir ekibiz grafik ve web tasarım üzerine freelance olarak anlaşılabilecek her işte çözüm ortağınız olabiliriz referans ve önceki çalışmalarımızı incelemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Goya Media & Solutions

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...