desperado2
🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Arkadaşlar.. Sitenizi Baya Bi dolaştım. çok değerli çok iyi işler çıkaran abilerimiz var. doğruyu söylemek gerekirse sizlerin başarısını görünce bende bişeyler yapmak istedim. ama ha diyince olmuyor malesef.
Benim sizlerden bir istediğim olacaktı..
Photoshopta Küçük bir logo üzerinde biraz düzenleme yaptım. ama malesef istediğim gibi yapamıyorum 6 gb yakın video indirdim. şu an yavaş yavaş öğreniyorum. ama bu logo bana acil lazım olduğu için sizlerden yardım istiyorum.
Bana Bu logonun
Bir benzerini Ama "M" Harfine Benzer Şekilde Yapmanız Mümkün Mü diye Soracaktım.
Yardım Eden Yorum Yazan Tüm Arkadaşlara Şimdiden Teşekür Ederim.
Not: Normalde Ücretli Olarak Yapılacak bir şey Farkındayım... O yüzden Ücret Karşılığı Yaparım Demeyi Düşünen Abi ve Ablalarımıza Şimdiden Teşekür Ederim.
Benim sizlerden bir istediğim olacaktı..
Photoshopta Küçük bir logo üzerinde biraz düzenleme yaptım. ama malesef istediğim gibi yapamıyorum 6 gb yakın video indirdim. şu an yavaş yavaş öğreniyorum. ama bu logo bana acil lazım olduğu için sizlerden yardım istiyorum.
Bana Bu logonun

Bir benzerini Ama "M" Harfine Benzer Şekilde Yapmanız Mümkün Mü diye Soracaktım.
Yardım Eden Yorum Yazan Tüm Arkadaşlara Şimdiden Teşekür Ederim.
Not: Normalde Ücretli Olarak Yapılacak bir şey Farkındayım... O yüzden Ücret Karşılığı Yaparım Demeyi Düşünen Abi ve Ablalarımıza Şimdiden Teşekür Ederim.