Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo ve Mascot Tasarımları

GozdeErcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gozdeercan.deviantart.com
Freelance olarak çalıştığım sıralarda bir firmaya yaptığım logo ve mascot tasarımlarım :angel: Sanoxy elektronik eşya satan bir internet sitesidir.

c1i6l7xa82h5085zf.jpg
c1i6lwdqdzrfngy8b.jpg

c1i6m6s00gmkaqtzf.jpg
c1i6mh8yhlfmlidzf.jpg

c1i6mr0l3bq1gx0ej.jpg

:angel::angel::angel::angel::angel:​

Benzer konular

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
eline sağlık gayet hoş hepsi

zzx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
heralde adamlarla yaptığın son iş olmuştur

eczane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
heralde adamlarla yaptığın son iş olmuştur

niye bunu dedin hoca?
logolar iyi bence
ancak maskot seçimi biraz değişik kötü demiyecem kötü değil de
hani cazip ve uyumlu değil
ikincisi yine üstündeki ile kurtarmış onu beğendim diyebilirim ;)

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu tasarımları, özellikle de en son tasarımı ne zaman yaptınız?

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
elinize sağlık hepsi çok güzel
benim favorim 3 numara :))

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
https://www.grafikerler.net/tasarim-hirsizligi-t29597.html adı altında 17.000 lere dayanan ilgilerde bir konum vardı. Buradan çıkardığımız sonuç şudur: Yüzsüzlük, ve ego tatmini ile yaptığınız ''tasarımım'' adı altında yayınladığınız bu konu sizi mahkemelere kadar taşınabilir, ciddi yaptırımlar altında kalabilir ve hüküm giymeye kadar gidebilir... Sadece büyük cesaret.

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
gayet başarılı çalışmalar keyifli işler diliyorum.

DeCuPe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Keske o suslu fontla imza atabileceginiz calismalar olsaymis.. 2009 da uye olan biri olarak aklim almiyor bu tur emek hirsizliginin uzerine imza atmayi..

GozdeErcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gozdeercan.deviantart.com
iyi de ben bana ait demedim ki. sadece logoyu ben yaptım. tabiki mascotları vektörel olarak başka bir siteden aldım. inkar edilesi birşey yok ortada. ayrıca hırsızlık ta değil. adam oraya indirme linki koyduysa bu halka açık birşeydir. sanki şuraya yorum yazanlar yada iş hayatında; herkesin her yaptığı tasarım özgün, kendine ait, tablet veya eskiz çıkartılarak çizilmiş. en basitinden avatarı bile başka yerden indirip yüklüyorsunuz kalkıp laf yapıyosunuz. Kiiii ben bana ait bile demedim ... cıkk cıkk cıkkk çok yanlış :)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
iyi de ben bana ait demedim ki. sadece logoyu ben yaptım. tabiki mascotları vektörel olarak başka bir siteden aldım. inkar edilesi birşey yok ortada. ayrıca hırsızlık ta değil. adam oraya indirme linki koyduysa bu halka açık birşeydir. sanki şuraya yorum yazanlar yada iş hayatında; herkesin her yaptığı tasarım özgün, kendine ait, tablet veya eskiz çıkartılarak çizilmiş. en basitinden avatarı bile başka yerden indirip yüklüyorsunuz kalkıp laf yapıyosunuz. Kiiii ben bana ait bile demedim ... cıkk cıkk cıkkk çok yanlış :)

Freelance olarak çalıştığım sıralarda bir firmaya yaptığım logo ve mascot tasarımlarım :angel: Sanoxy elektronik eşya satan bir internet sitesidir.

:angel::angel::angel::angel::angel:[/CENTER]

Bana aitle ben yaptım demek zaten aynı manaya gelir. Ayak üstü yeme bizi :wink:
O değilde şu günlerde herkesin üstünde bi pişkinlik, artık nerde dağıtılıyorsa kapan geliyor :D:D