Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

logo vektörel istek

uslanmazserkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar eklediğim resimdeki nesneyi vektörel yapmak istiyorum ama yapamıyorum acaba yardım edebilcek bir arkadaş varmı yardımcı olursanız çok sevinirim aı formatında

3dcharacter43.jpg

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu figürün nasıl çizildiğine dair yöntem mi öğrenmek istiyorsunuz, yoksa konuya hakim bir üye tarafından çizilmesini mi ?
Biraz daha açıklayıcı bilgi yazarsanız iyi olur.

Ayrıca konunuz yanlış bölümde.Bu seferlik ilgili bölüme taşıyorum.
Lütfen bundan sonraki konularınızı ait oldukları bölüme açın.

uslanmazserkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilginiz için öncelikle teşekkür ederim ben bu nesneyii logoda kullanmak istiyorum ve bu logoyu vektörel yapmak konusunda pekte bilgim yok açıkcası logonun kullanışlı olması için ne yapılması gerektiğini bana söylerseniz yahut yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle şunu hatırlatmak isterim.
Bu nesneyi logoda kullanmak ileride hukuki açıdan sizi sıkıntıya sokabilir.

Bir diğer önemli konu;
Bunun vektörele çevrilmesi için sıfırdan çizilmesi gerekir.Eğer bilgi sahibi değilseniz tarif ile konuyu vektörele çevirmeniz imkansız.

Eğer bunu yapabilecek birisi bana bunu çizsin diyorsanız,forum kurallarına uygun hareket etmeniz gerekir.

Forum Kuralları Madde 42 :

Grafikerler.net bünyesinde ve bloglarında bedeli ödenmeksizin grafik tasarım işi istemek teklif etmek veya ima etmek kesinlikle yasaktır.
• Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim kararı ile izin verilirse başlığınızı açabilirsiniz.
• Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
• Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılmaları grafikerler.net yönetiminin elinde saklı tutulur.

Eğer ücret karşılığında tasarımcının da emeğinin bedelini ödemeyi istiyorsanız konunuzu İş Veren İlanları bölümünde kurallar dahilinde açmanız gerekmektedir.