Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

logo vuslat

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışma bir dergi için düşünülmüştür.
henüz irtibat bilgileri ve kampanya detayları eklenmemiştir.

yorumlarınızı bekliyorum.

vusssvf8.jpg

asduz1.jpg

adsasdla4.jpg

çalışma bir derginin başka yerlerde reklamı olarak düşünülmüştür. klasik olarak eski bir sayısının konulması düşünülebilir ama farklı yaklaşarak derginin şekli değil isminin hafızada kalıcı olması için sadece logo uzerinden reklam olmasını düşündüm. acaba yanlış bir yerde mi farklı düşündüm?
logoyuda yorumlarsanız sevinirim.
**henüz irtibat bilgileri ve kampanya detayları eklenmemiştir.

buda 2. çalışma 1.nin içinde
graphic1bx5.jpg

???????????????

Benzer konular

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
"klasik olarak eski bir sayısının konulması düşünülebilir ama farklı yaklaşarak derginin şekli değil isminin hafızada kalıcı olması için sadece logo uzerinden reklam olmasını düşündüm"

Dergi şeklinin hafızada kalıcı etki bıraktığını bilmiyordum.

Logo?İrtibat bilgileri?Kampanya detayları?

Daha açık ifadelerle çalışmanızı ne amaçla yapıldığını anlatmanızda fayda var.Mesela "Dergi için logo çalışması".
Olumsuz bir yorum gibi düşünmeyin.Çalışmanıza neden yorum gelmemesinin sebebini açıklamaya çalıştım.

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
haklısın açıklama yetersiz. neyse bitince anlaşılır o zaman.
gereksiz bir paylaşım oldu galiba.

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Olumlu tarafından bakmak lazım.Bir dahaki paylaşımlarınızda çalışmayla ilgili bilgi verirken daha dikkatli olacaksınızdır.Yinede emeğinize sağlık.

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
daha onceden yanlış bi paylaşım oldu. paylaşımı anlaşılır kılmak için düzelttim ve yeniden paylaşıyorum.
logo islami çizgisi olan bir dergi için düşünülmüştür.

adsdaae0.jpg

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
İlk aklıma gelen Minare ve Hilal şekillerinin tam anlaşılması için Hilal'i yarım gibi değilde tam Hilal olacak şekilde ama en önemlisi "V" harfini çağrışım yapacak şekilde düşünebilirsiniz.Minare'ye gelince bu haliyle anlaşılması zor olabilir.Kullanılması zorunlu değilse vazgeçebilirsiniz.İlla kullanmak niyetiniz varsa farklı şekilde denemelisiniz.Mesela yazının arka fonu şeklinde küçük,sade bir cami havası verilebilir.Zor tavsiyeler oldu sanırım:) Ama her şekilde yarım Hilal'den vazgeçmenizi öneririm.Kolay gelsin.