Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logolar hakkında

HaN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum üçgen bir tabela yapıcaz ben turkcell i yatay yazdım fakat diğer arkadaşlar dik biçimde yazılacağını söyledi fakat doğru olmadığını söyledin ama anlatamadım sizce hangisi doğru
aaqox2.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
Türkcell in kurumsal kimlik kataloğunu incelemek lazım. Eğer standartlarında dikey koyulabiliyorsa, kullanımında bir sakınca yok, fakat kullanılamıyorsa (ki ben hiç görmedim) kullanmak çok yanlış olur.

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
biraz da tabelanın büyüklüğüne ve duracagı yere baglı ama şunu da unutmamak gerekiyor dik yazılar daima yataydan cok daha zor okunur ve etkili olma özelliğini azaltarak reklam getirisinde - puan a yol açar..

hakan_47

🌱Yeni Üye🌱
Turkcell' in kurumsal kimliğine bakmak lazım.Ancak illede yazıcam diyorsan dikey olmalı çünkü yatay halde okunması daha güç.Ama yatay yazacaksanda turkcell' in maskotunuda yatay yapmalısın bence.

sharkattack

🌱Yeni Üye🌱
bence dikey yazılan yazılar zorunluluk olmadıkça sağdan okunur şekilde yazılmalı.

kampanya-turkcell.jpg

polikrates in verdiği örnekteki gibi.​

missm

🌱Yeni Üye🌱
yatay yazınca bütünlük bozuluyor sanki logoyu da 90 derece sağa yatrsan dahamı ii olur acaba?? en iyisi türkcell in k. kimliğğine bak