Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo'ya başlamadan önce sormam gerekenler

cannurbey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.cannurdaskiran.com
Bir tanıdığım sayesinde bir grafik işi geldi elime ancak kurstan mezun olduğumdan beri, bu konularda profesyonel olarak bir şeyler yapamadım, bize el ile çizim yapmayı, renkleri, photoshop, freehand ve mac os x kullanmayı öğrettiler, hangi soruları sormam gerektiğini bilmiyorum. Şimdi elimde bir telefon numarası var ve nereden başlayacağım? Alo merhabaya kadar biliyorum.. :crying: bide arada tanıdık var rezil olmak var :sadsmile:, güzel insanlar o güzel engin tecrübelerinizden azıcık yol gösterebilir misiniz? çok teşekkür ederim.

sevgi ve saygı ile
Cannur.

bir saat sonra arayacağım, şans dileyin lütfen :)

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:) Kurstan mezun olduğundan bu yana profesyonel iş yapmamak kısmını kenarı bırakıp, sadece:

Cannur: Alo selam, falan falan yerden telefon numarınızı aldım, grafik işleriniz varmış, nedir nelerdir öğrenebilirmiyim?

Müşteri: A ok hatırladım, şimdi arkadaşım, böyle böyle olucak şunu yapıcaz bunu edicez...

Cannur: Tamam hallederiz, ben bu işi şu fiyata yapıyorum.

Müşteri: Ben bir arkadaşlarımla görüşeyim sana dönerim..

Cannur: Tamam, telefon bekliyorum..

Diye bir görüşme olacak. Rezil olmayı düşünme. Sadece yaptığın işi hakkıyla yap ama tasarım ücretini al. Tavsiyem budur

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:) Kurstan mezun olduğundan bu yana profesyonel iş yapmamak kısmını kenarı bırakıp, sadece:

Cannur: Alo selam, falan falan yerden telefon numarınızı aldım, grafik işleriniz varmış, nedir nelerdir öğrenebilirmiyim?

Müşteri: A ok hatırladım, şimdi arkadaşım, böyle böyle olucak şunu yapıcaz bunu edicez...

Cannur: Tamam hallederiz, ben bu işi şu fiyata yapıyorum.

Müşteri: Ben bir arkadaşlarımla görüşeyim sana dönerim..

Cannur: Tamam, telefon bekliyorum..

Diye bir görüşme olacak. Rezil olmayı düşünme. Sadece yaptığın işi hakkıyla yap ama tasarım ücretini al. Tavsiyem budur

Güzel cevap :)

Cyber-Killer

🌱Yeni Üye🌱
Yapilan Bütün islere Belli Bir Fiyat Koymani Tavsiye Ederim. Bu sayede Grafikerligin Aslinda Manikanin Deyil insanin Yaptigini Müsteri Kitlesi Ögrenmis Olacaktir.Yaptigin is Sadece Seni deyil Tüm grafikerlerin Gelecegini etkiler Diye Düsünüyorum.