eline sağlık güzel olmuş ama bir uyumsuzluk mu desem gözü bozan bir şey var. kenarlarını daha sade yada renk tonunu daha koyu yaparak dikkati ortaya doğru aldırsan nasıl olur acaba birde pençe bir sembolü kapatmış ama beğendim :9
Çizim güzel olabilir ama başlıkta "logo" yazdığına göre bunu birileri ben buyum-bu benim işim anlamında kullanması gerekir bu açıdan baktığım için ben pek olumlu bir şeyler yazamadım. Siz bu logoyu kimlerin kullanabileceğini düşünüyorsunuz ? ...
çok basitw.o.w. clanlarında, u.o. guildlerde, k.o. clanlarında ve bunun gibi bir çok oyun ve web sitelerinde çok rahat kullanılır
fantazi tasarım fantazi sektörde satılır![]()
Açıklama için tşk.ler ...çok basitw.o.w. clanlarında, u.o. guildlerde, k.o. clanlarında ve bunun gibi bir çok oyun ve web sitelerinde çok rahat kullanılır
fantazi tasarım fantazi sektörde satılır![]()
Acaba Atsızcılar mı Atsızçılar mı? ...
İdeolojik bir oluşum için fazla fantastik.
Arkadaşların oyun siteleri ya da oyun gruplarına yakıştırmaları o yüzden olsa gerek.
İdeolojik ürünlerin farklı bir dili vardır. O dilden konuşmak için ona sahip olmak, o dili yaşamak gerekir.
Nitekim kişi inanmadığı bir şeyi nasıl sembolize edebilirki?
Ayrıca;
Türkçe de var mı böyle bir şey? "ATSIS" olsa "Ç" harfi olabilir, ama "Z" harfine nasıl Ç'yi yakıştırdınız onu anlayamadım.
Ben yakıştırdım oldu ...
açıklamanız çok aydınlatıcı oldu. Benim konuya yaklaşımımdaki ciddiyet kadar cevabınızda da onu beklerdim. tşk.
Arkadaşların oyun siteleri ya da oyun gruplarına yakıştırmaları o yüzden olsa gerek.
İdeolojik ürünlerin farklı bir dili vardır. O dilden konuşmak için ona sahip olmak, o dili yaşamak gerekir.
QUOTE]
en güzel açıklamayı tecrübe sahipleri yaparnot edeceğim bu yazıyı
tşkler
QUOTE]
en güzel açıklamayı tecrübe sahipleri yaparnot edeceğim bu yazıyı
tşkler
Eyvallah kardeşim. Ben teşekkür ederim.