Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

lokanta logo

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
dsvj3.jpg

Benzer konular

yirmi5

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaş bu tabak ve buhar bi yerden kopya olmasın sakın hani kopya olması senin açından daha iyi yoksa çizim sıfır diyecem çünkü çok kırıkvar heö o nizam yazısını biraz oranlı çalış çok sünmüş bide paşam tabağın negatifini kullan o daha bi tok durur kanısındayım

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaş bu tabak ve buhar bi yerden kopya olmasın sakın hani kopya olması senin açından daha iyi yoksa çizim sıfır diyecem çünkü çok kırıkvar heö o nizam yazısını biraz oranlı çalış çok sünmüş bide paşam tabağın negatifini kullan o daha bi tok durur kanısındayım
arkadaşım sagol yorumların için bu iş bana yaklaşık 2 saat önce geldi ve hataları çok fazla ama ne yazıkki bu gun bitirmem gerek bi ajansta çalışmıyorum ...yani adam akıllı bi logo araştırması yada bunun için örnekler istemiyolar bilirsiniz bana bi logo yapsana deyip yarım saat sonra gelirler buda böle bi iş bunlar bahane degil tabiki ama şuan böle bi fikir var ve bunun ustunden devam edeyimmi diye duşunuyorum eger kötü eleştiriler gelirse tabiki başka denicem cok sagol zaman ayırıp yorumladıgın için

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
biraz daha düşünürsen daha değişik şeylerin çıkacağından eminim
bence logo işi aceleye getirilmemelidir

hadi sana kolay gelsin

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence çalışmalar olmamış biraz daha düşünerek daha yaratıcı fikirler çıkartmalısınız.

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar hepinizin yorumları benim için önemli cok sagolun ama şuan teslim ettim bile duşunun yani duşunmeye zamanın bile olmadı okadar acele istemişlerdi ne yazıkki bu işlerde böle oluyo işte hemen istiyolar bi logo çalışması zaman istiyen bi iş ....ama piyasa tekrar sagolun

TenTaTivE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genel olarak güzel fakat boş tabaktan neden duman çıkıyorki?..boş tabaktan duman çıkması biraz tuhaf geldi bana...boş tabak yerine pişmiş bir piliç konabilir,yada yarım baş soğan ve yanına ekmekde olaya espiri katabilir...başarılar

nosce

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Nizam ın üstünden sadece kibar bir duman cıksa daha basarılı olabılır. Fontlar ve renklerıde unutmamak lazım.

Saygılar

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkürler yorumlar için

kartalkerem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben daha öğrenciyim grafik bölümüne gidiyorum bana göre çalışmanız çok güzel olmuş.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
logo paylaşım sitesinden esinlenmek..ilginç..

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
özür

Konu için bayaa geç kalmışım kusura bakma kardeşim ama çok güldüm kendime :rofl: