Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Lola Saat Kartvizit çalışmam

bycelebi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tasarım güzel olmuş fakat krem renkte arka planda başka bir grafikerler forumunun linki bulunuyor.
Dikkat eden olmadı sanırım.

yasineken

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel

çalışmalarınız başarılı tebrikler

teknolog

🌱Yeni Üye🌱
Adres sağ tarafta olsa daha şık durabilir. güzel tasarım gerçekten.

Kubra.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tasarım güzel olmuş fakat krem renkte arka planda başka bir grafikerler forumunun linki bulunuyor.
Dikkat eden olmadı sanırım.

Teşekkür ederim, evet haklısınız başka bir sitede de çalışmamı paylaştım, fakat dikkat etmemişim kusura bakmayın.

Bu haliyle gayet hoş :) eline sağlık

Çok teşekkür ederim. :)

çalışmalarınız başarılı tebrikler

Teşekkürler :)

Adres sağ tarafta olsa daha şık durabilir. güzel tasarım gerçekten.

Hmm olabilir :) Teşekkür ederim yorum için :)

ozgurcuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel bir çalışma olmuş tebrikler. w w w. ilk w'dan sonra bir boşluk fazladan var.

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok güzel olmuş eline sağlık.

soresger2121

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel olmuş bunu yapamayanlarda var :) Yazılar küçük falan denilmiş değiller (anlamadığım birşey yazılar okunsun diye tasarımı mahvedenler var o yüzden diyorum). Sağ taraftaki çizgilerde kullandığın turuncu rengini transparanda subtract verseydin rengin içine tam işleseydi veya o ayarlarden yine başka efektler verseydin turuncu krem rengine işleseydi diyorum ama sen takma güzel bir çalışma yapmışsın ;)

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Görselinizin üstündeki web siteleri reklam içerikli olabileceğinden dolayı görseliniz kaldırılmıştır. Lütfen görselinizi web sitelerini kaldırarak tekrar yükleyiniz. Aksi halde konunuz 12 saat içerisinde kilitlenecektir.

Kubra.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben konuyu paylaşırken sorun yaratacağını hiç düşünmemiştim farklı linklerden dolayı, fakat en kısa zamanda tekrar düzeltip paylaşabilirim.

Güzel olmuş bunu yapamayanlarda var :) Yazılar küçük falan denilmiş değiller (anlamadığım birşey yazılar okunsun diye tasarımı mahvedenler var o yüzden diyorum). Sağ taraftaki çizgilerde kullandığın turuncu rengini transparanda subtract verseydin rengin içine tam işleseydi veya o ayarlarden yine başka efektler verseydin turuncu krem rengine işleseydi diyorum ama sen takma güzel bir çalışma yapmışsın ;)
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)