Arkadaslar yorumlarınızı okudum oncelıkle bırseyı acıklıga kavusturmak ısterımkı bu lansman partısi davet afisidir, calısmada gorduyunuz erkek de lansmanı yapılan urunun yuzudur. Her urununde bır hedef kıtlesı vardır bu calısmada hedef kıtle baz alınmıstır.
Yazılara gelınce yazılarda ınsıyatıf kullanamadım, orjinal boyutta görmediğinizide lutfen unutmayın
arkadaşlar galiba ortada bir kavram karışıklığı var yani lansman partisi olunca diğer parti afişlerinden daha mı sade olması gerekiyo yorumların genelinde bunu gözlemledim.???? ondery arkadaşım yani bu bir partimi yoksa sadece bir kokteyl gibi bişeymidir?
bahtinur arkadaşım sizin dediğinizden cıkarttığım tek şey bu çalışma loreal gibi bir firmanın hiç bir kitlesine oması gerektiği kadar seslenemez...
tolga_laila bence haklısın...
bahtunur-59' u loreal firmasının reklam sorumlusu sandım bir an için... loreal için karışık ve güzel olmayan bir çalışma başka bir firma için normal bir çalışmamı... :S
evrenk arkadaşım bence çalışmayı sergilerken açıklamanı yapmalıydın bak sonra böyle yanlış anlaşılmalara mahruz kalırsın ve boşyere yerimizde tırmalarız..Benim yada bir başkasınnın çalışmasına yapılan tüm yorumların çok değerli olduğunu belirtmek isterim...
seninkisine alakaya mondanoz derler...