Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Lost'un Jack'i Matthew Fox (illustrasyon)

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar beğenilerinize sunuyorum
tüm yorum, öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
(blurluk konusunda önceki çalışmalarla da kıyaslayarak fikir veririseniz faydalı olur)
saygılar. herkese iyi çalışmalar
matthewxson.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
arkadaşım çok güzel çalışma gerçekten tebrik ediyoru.
ben photoshop kullanıyorum adobe Illustraton da mevcut ama kullanamıyorum photoshop da başarılıyım ama bunu bir türlü çözemiyorumçizim yapamıyorum boyama yapamıyorum :( yardım arıyorum ama bulamıyorum mümkünse resimli anlatım falan varsa eklermisin :(

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Saç ve gözler çok güzel ama burundan aşağıda problem var. Blur konusunu aşmışsın. Fakat boynuna ve çeneye verdiğin gölgeler çok kırmızı olmuş.Birde dudakları ve kulakların kenarları çok girintili çıkıntılı. Zamanla hepsi düzelicektir. Eline sağlık...

ponti

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
pontinintakilari.blogspot.com
Fatoş Keskin'in görüşlerine aynen katılıyorum ayrıca blurluk konusundaki gelişme belirgin şekilde göze çarpıyor..Tebrik ederim,bence çok güzel.
Ben bu tip çizimlere çok meraklıyım ve kaşları,saç diplerini,gözlerdeki o gerçekliği nasıl yapıyorsunuz çok merak ediyorum.Ve bu konuda(biliyorum çok emek gerektiren birşey) bilen kişilerden detaylı bir ders istiyorum.Umarım bilginizi ve emeğinizi esirgemezsiniz ve bizde sizden öğrendiklerimizle ileride öğrenmek isteyen arkadaşlara faydalı oluruz..

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım çok güzel çalışma gerçekten tebrik ediyoru.
ben photoshop kullanıyorum adobe Illustraton da mevcut ama kullanamıyorum photoshop da başarılıyım ama bunu bir türlü çözemiyorumçizim yapamıyorum boyama yapamıyorum :( yardım arıyorum ama bulamıyorum mümkünse resimli anlatım falan varsa eklermisin :(
teşekkür ederim yorumun için. bu iş biraz elinin yatkınlığına bağlı photoshop'a hakim olman büyük avantaj. sürekli denemeler yapmalısın. forumdaki dersler çok yardımcı olur, bu konuda onlara başvurabilirsin. ben de yaklaşık 2 aydır ilgileniyorum. arkadaşların yorumları gelişmemde çok önemli katkılar sağladı. iyi çalışmalar

Saç ve gözler çok güzel ama burundan aşağıda problem var. Blur konusunu aşmışsın. Fakat boynuna ve çeneye verdiğin gölgeler çok kırmızı olmuş.Birde dudakları ve kulakların kenarları çok girintili çıkıntılı. Zamanla hepsi düzelicektir. Eline sağlık...
ben dudaklar ve dişlerin de iyi olduğunu düşünüyordum yaptıktan sonra ama burun ve kulaklar üzerine yoğunlaşmam lazım . boyun bölgesinde yakma aracını fazla kullanmışım galiba . teşekkürler. iyi çalışmalar.

Fatoş Keskin'in görüşlerine aynen katılıyorum ayrıca blurluk konusundaki gelişme belirgin şekilde göze çarpıyor..Tebrik ederim,bence çok güzel.
Ben bu tip çizimlere çok meraklıyım ve kaşları,saç diplerini,gözlerdeki o gerçekliği nasıl yapıyorsunuz çok merak ediyorum.Ve bu konuda(biliyorum çok emek gerektiren birşey) bilen kişilerden detaylı bir ders istiyorum.Umarım bilginizi ve emeğinizi esirgemezsiniz ve bizde sizden öğrendiklerimizle ileride öğrenmek isteyen arkadaşlara faydalı oluruz..
teşekkür ederim. tüm çizim tekniklerini forumdaki dersleri inceleyerek ve sürekli denemeler yaparak edindim. forumda saç göz ve yüz çizimleri konusunda çok kaliteli dersler var. arama butonunu kullanarak ulaşabilirsiniz. iyi çalışmalar.

salvador7

🌱Yeni Üye🌱
Sanirim John locke iyice bi benzetmis bunu... :)

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
tebrik ediyorum. gerçekten başarılı bir çalışma.

blur konusunda ilerleme bariz bir şekilde belli oluyor. ancak yine de blurluklar bazı yerlerde aşırıya kaçmış. bu da belli yerlerde sorunlara yol açmış. en bariz şekilde fark edilenleri kulak, kaş ve şakak bölgesi ile diş-dudak kısmı vs. Ayrıca göz yanılması da olabilir ama sanki kulaklar biraz küçük olmuş.

Bir de kontrast değeri belli bölgelerde fazla. sizin de dediğiniz gibi sorun yakma aracında (burn tool). shadows (gölgeler) olarak seçilmiş olabilir. ya da orta tonlar (mid tones) fazla uygulanmış olabilir. ya başlangıçta o bölgede gölgelendirme yaparken daha çok orta tonlar (mid tones) ve açık tonlar (highligths) tercih etmelisiniz, ya da şu haliyle sünger aracı (sponge tool) ile biraz matlaştırabilirsiniz.

iyi çalışmalar.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
gayet güzel blurluk konusunun hallolmasına az kaldı.keskin yerler vardır mesela diş,mesela kulak,burun..iç gölgelendirmelere blurluk verebilirsin yakışır ama dış hatlar keskin olursa fotoğraf görüntüsünü yakalarsın.gerçekçilik olmasına illa ki gerek yok ama hatların düzgünlüğü karakterinin canlılığını gösterir.tabi ki bence..iyi çalışmalar

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tebrik ediyorum. gerçekten başarılı bir çalışma.

blur konusunda ilerleme bariz bir şekilde belli oluyor. ancak yine de blurluklar bazı yerlerde aşırıya kaçmış. bu da belli yerlerde sorunlara yol açmış. en bariz şekilde fark edilenleri kulak, kaş ve şakak bölgesi ile diş-dudak kısmı vs. Ayrıca göz yanılması da olabilir ama sanki kulaklar biraz küçük olmuş.

Bir de kontrast değeri belli bölgelerde fazla. sizin de dediğiniz gibi sorun yakma aracında (burn tool). shadows (gölgeler) olarak seçilmiş olabilir. ya da orta tonlar (mid tones) fazla uygulanmış olabilir. ya başlangıçta o bölgede gölgelendirme yaparken daha çok orta tonlar (mid tones) ve açık tonlar (highligths) tercih etmelisiniz, ya da şu haliyle sünger aracı (sponge tool) ile biraz matlaştırabilirsiniz.

iyi çalışmalar.
blur konusunda biraz daha eğilmem sorunu çözmem için yararlanacak. gölgelemedeki sünger aracı önerinizi mutlaka deneyeceğim. yorumlarınızda çok faydalanıyorum. teşekkürler. iyi çalışmalar

gayet güzel blurluk konusunun hallolmasına az kaldı.keskin yerler vardır mesela diş,mesela kulak,burun..iç gölgelendirmelere blurluk verebilirsin yakışır ama dış hatlar keskin olursa fotoğraf görüntüsünü yakalarsın.gerçekçilik olmasına illa ki gerek yok ama hatların düzgünlüğü karakterinin canlılığını gösterir.tabi ki bence..iyi çalışmalar
. teşekkürler fairylike. önerilerin benim için önemli . kesinlikle dikkate alacağım. iyi çalışmalar

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Burun,çene ve boyun kısmında kullandığınız renk biraz daha açık olsa daha iyi olurdu gibi geldi.Gözlere kadar olan bölüm cidden çok iyi.Tebrik ederim.

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Burun,çene ve boyun kısmında kullandığınız renk biraz daha açık olsa daha iyi olurdu gibi geldi.Gözlere kadar olan bölüm cidden çok iyi.Tebrik ederim.
gölgelendirmede yakma aracını biraz fazla kaçırmışım. suratın alt kısmını daha da iyi yapmak için denemelere devam ediyorum. teşekkürler. iyi çalışmlar