Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Lütfen yardım arkadaslar :S

vahvahapvah

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle selamın aleyküm arkadaslar size bi sorum olucak ve bi ricam. simdi ben deneme amaclı bedava hosting veren bir siteye hazır bir index yükledim yanlız indexteki resminn birini değiştiremiyorum. yani o kadar denemedim ama o resimdden yapamadım. ftp ye yüklediğimde olmuyor.. resimde yazı yazıyor ve arkadası transparan olucak yapamadım bir türlü indexin demosunu fontunu falan atsam yardım edicek arkadaslar varmı?

Sevgiliye Site ndex Tasarm [ Html&jQuery ] | ibrahim evrk - Gncel Html,Css,jQuery,cURL ve Php Dersleri

arkadaslar index in demosu. dosyası ve yazının fontu burada yazmaktadır.

Can & Seher buda benim deneme yaptıgım host. lütfen ortadaki şemo & ibo yazısını nasıl düzeltebiliceğim konusunda yardım edermisiniz? :S

Şimdiden tesekkürler.

armes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
belirttiğiniz resim ftp de hangi klasörün içerisinde? o resmin bulunduğu klasöredeki resmi değiştirdiğinizden eminmisiniz?

vahvahapvah

🌱Yeni Üye🌱
evet doğru yere attım. ama kendi yaptıgım olmuyor yanlıs yapıyorum. biri bana yapabilirmi? bedava host aldıgım sitede public_html klasörü var bütün dosyalar ona atılıyor. yani sitede o dosyaya yükleyin yazıyor. doğru yere yüklüyorum bundan eminim. ama resmi yapamadım galiba.

armes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aynı isimde kaydettiniz değil mi resmi.. cmyk olmaması lazım ayrıca özelden yazarsanız ftp ye bi bakalım

vahvahapvah

🌱Yeni Üye🌱
posta kutunuz doldu mesaj atamıyorum. Başka bir fontta olabilir. Beğendiğiniz ona benzer bir font. Tesekkkür ederim..

armes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sorun şurdan kaynaklı, siz png resim üzerine seher ve can yazmamışsınız, eski haliyle kalmış.. photoshopta açıp o yazıyı sildim ve sizin istediğiniz yazıyı yazdım png kaydedip ftp ye attım oldu.