Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Lyric Digital Makina Motor Sorunu

ByGraphArt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafikerce.com
Arkadaşlar Lyric Digital Makinamın step motorunda sorun var galiba pozisyonunu tam olarak belirleyemiyor. çözümü bilen veya parça değiştirmem gerekiyorsa parça adını ve nereden bulabileceğimi yazarsa çoook sevinirim...

Benzer konular

bartinli_cakabo

🌟Usta Tasarımcı🌟
manuel kontrolde mi sorun var yoksa bilgisayar kontrollü sorun mu ?
yoksa kafa kafasına gidip geliyor mu.?

ByGraphArt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafikerce.com
kardeş makina pozisyonunu tam olarak bilmiyor
yani anlicağın sona gelip çarpıyor yada daha sona gelmeden duruyor
mesela 7 cm basacağı yeri bi 6 cm basıyor bi 5,5 cm.
kafasına göre yani

ByGraphArt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafikerce.com
sensörler çaılşıyor makine gidiyor fakat ya eksik geliyor 10 cm falan. yada fazladan gelip çarpıyorr.eskiden elle hareket ettirmek çok zordu fakat şimdi kolayca hareket ediyorr. peki bu motoru bulma şansımız. nerden bulabiliriz sence.

bartinli_cakabo

🌟Usta Tasarımcı🌟
motoru nereden bulursun bilmiyorum ama ...
sana tavsiyem şu kafayı ortaya bir yere al makinayı kapat sonra yeniden açmayı dene başlangıç noktasını kendi ayarlıyormu. ?

Eğer senin tahmin ettiğin gibiyse tahmin ediyorum motor değişecek..

ByGraphArt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafikerce.com
sana tavsiyem şu kafayı ortaya bir yere al makinayı kapat sonra yeniden açmayı dene başlangıç noktasını kendi ayarlıyormu. ?

başlangıçta ortadan geliyor pozisyonunu alıyor sonra gidip geldiğinde ya duvara çarpıyor tak diye yada 10 cm geride kalıyor.

bartinli_cakabo

🌟Usta Tasarımcı🌟
benim başıma gelen olayın aynısı...
Kafanın sağda flash'ta durduğu yerde iki tane sensör var yerlerini tespit edebilirmisin..

ByGraphArt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafikerce.com

benim başıma gelen olayın aynısı...
Kafanın sağda flash'ta durduğu yerde iki tane sensör var yerlerini tespit edebilirmisin..

kardeş msn verirmisin buradan zor oluyor. yada benimkini al*******************

Kuralları okuyunuz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

_arti10_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu makina hakkında bilgi nereden alabiliriz nasıl bir makinadır resmi varmı teknik özellikleri internetten öğrenemedin ve bulamadım yardımcı olabilirmisiniz

birolbirinc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu makinalarda 2 tip sensör vardır 1. si kafa başlangıç sensörü diğeri son landırma sensörü
makina sona dayandığında motorlar korumak için kullanılıyor senin sorunun başlangıçtaki sensörün gitmiş olması sensörü avometre ile ölç normalde açık ve kapalı sensörlere bak bakalım sorun varsa ölçümlerde belli olur ayrıntıları istersen kafanın durduğu yerin fotosunu çek gönder sensörler konusunda yardımcı olalım bendede aynı sorun vardı 6 yt lik basit bir siviçle çözdüm 2 konumlu siwich in sadece kapalı kontaklarını kullanıyor

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu makinaların servisini optimum vermiyormu?

turgut karahan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
optimum-bagü reklam çok müthiş hizmet verirler.sana önerim
yerin ne taraf benim de scsı kartım yok oldu .getirip takalım alalım parayı demiyorlar.parayı ver getirtelim.yeriniz istanbul sa bana ulaşın lütfen

liyu - lyrıc makinalar taş gibi taş ama getiren firma optımum - begüm reklam duyan okuyan uzaklaşsın lütfen makina phaser deniyor. ne hasır proğramı ne drıver hizmeti vermiyorlar.
arkadaşlar bu makinaya flex 8,5 proğramını yükleyip 68 pinden usb veya com
porta çevrilebilirmi ve çalışırmı.lütfen blgisi olan arkadaşlar yazsın. iyi çalışmalar.

Mert Optimum

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.optimumreklam.com
Firmamız Lyric marka makinenizin menüsü çince mi? türkçe mi?

Firmamız ile irtibata geçerseniz yardımcı oluruz.İyi akşamlar,
Mert ÇİÇEK

Sayın Turgut Bey,
Asılsız iftiralar atmayınız.Karşınızdaki firma öncelikle saygın ve müşterisine önem veren bir firmadır.Sizleri yanlış hatırlamıyorsam bizlerden makinem bozuldu diyerek teknik servis raporu alıp sigorta dolandırıcılığı yapmıştınız.Eee saygı gösterin sizin gibi kişi ve kuruluşlara yardımcı olmamak en doğal hakkımız.Bizler alın teri ile para kazanıyoruz ve kazanan ile çalışıyoruz.Lütfen burada ki insanlara yanıltıcı bilgiler vermeyiniz.Önce karalamaya çalıştığınız firmanın adını bile bilmiyorsunuz Optimum Digital Planet markamız Bagü Reklam resmi ünvanımızdır.
Mert ÇİÇEK

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Firmamız Lyric marka makinenizin menüsü çince mi? türkçe mi?

Firmamız ile irtibata geçerseniz yardımcı oluruz.İyi akşamlar,
Mert ÇİÇEK

Sayın Turgut Bey,
Asılsız iftiralar atmayınız.Karşınızdaki firma öncelikle saygın ve müşterisine önem veren bir firmadır.Sizleri yanlış hatırlamıyorsam bizlerden makinem bozuldu diyerek teknik servis raporu alıp sigorta dolandırıcılığı yapmıştınız.Eee saygı gösterin sizin gibi kişi ve kuruluşlara yardımcı olmamak en doğal hakkımız.Bizler alın teri ile para kazanıyoruz ve kazanan ile çalışıyoruz.Lütfen burada ki insanlara yanıltıcı bilgiler vermeyiniz.Önce karalamaya çalıştığınız firmanın adını bile bilmiyorsunuz Optimum Digital Planet markamız Bagü Reklam resmi ünvanımızdır.
Mert ÇİÇEK

Forum kurallarını ihlal etmeye devam ederseniz üyelik yetkileriniz elinizden alınacaktır.

Lütfen flood yaparak kural ihlali yapmayınız!

Yavuz SE

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.optimumreklam.com
Arkadaşlar Lyric Digital Makinamın step motorunda sorun var galiba pozisyonunu tam olarak belirleyemiyor. çözümü bilen veya parça değiştirmem gerekiyorsa parça adını ve nereden bulabileceğimi yazarsa çoook sevinirim...
Merhaba ,

Probleminiz ile ilgili olarak OPTIMUM DIGITAL Teknik Servis'imiz sizlere yardımcı olmaktan mutlu olacaklardır.

Pozisyonu belirleyen STEP Motoru değildir. PANASONIC Marka Japon Malı Servo Motorudur.
Ve bu motorların henüz bozulduğuna şahit olmadık. Keşke olsalar da biz de stoklarımızda yer alan 6-7 tane motorları değerlendirebilsek. :)))

Motorun nerede duracağını belirleyen, makinenin sağ ve sol limit noktalarını algılamayı sağlayan, Optik Sensorlardır ve bunlara elektronik dilinde OPTOCOUPLER denilmektedir.

Ama nasıl bir otomobili duvara vurduğunuzda, uçurumdan yuvarlandığında ya da yandığında sonuç aynı olur ise, makinelerde de bir problemi oluşturan farklı farklı nedenler olabilir.

PANASONIC Motorlar çok güçlüdürler. Baskı Kafalarının bulunduğu CARRIAGE Ünitesi hareket ederken, malzemeye takılıp dururlar ise motor dönmeye devam eder ve küçük dişlinin üzerinde 4-5 adet dişi eriterek, yok ederler.

Bu durum makinenizin baskı yapmasını etkilemeyebilir ama motorun üzerine aküple olan dişli, kayışın bu dişleri erimiz olan yerlerine denk geldiğinde kaydırma veya sizin yaşadığınız gibi kenara çarpma sonucunu gösterebilirler.

Hiçbir doktor hastasını muayene etmeden telefonda hastanın anlattıkları ile tedaviye başlamazlar.

Lütfen siz de makinenizi uzman bir doktora emanet ediniz.

Saygılar.

Yavuz Selim EZGÜ
Optimum Digital

Yavuz SE

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.optimumreklam.com
optimum-bagü reklam çok müthiş hizmet verirler.sana önerim
yerin ne taraf benim de scsı kartım yok oldu .getirip takalım alalım parayı demiyorlar.parayı ver getirtelim.yeriniz istanbul sa bana ulaşın lütfen

liyu - lyrıc makinalar taş gibi taş ama getiren firma optımum - begüm reklam duyan okuyan uzaklaşsın lütfen makina phaser deniyor. ne hasır proğramı ne drıver hizmeti vermiyorlar.
arkadaşlar bu makinaya flex 8,5 proğramını yükleyip 68 pinden usb veya com
porta çevrilebilirmi ve çalışırmı.lütfen blgisi olan arkadaşlar yazsın. iyi çalışmalar.
Sayın Turgut Bey ,

Lütfen firmamız hakkında gerçekçi olmayan cümleler kurmayınız.

Tekrarında firmamız avukatı aracılığı ile sizi mahkemeye vereceğimiz bilgisini iletmek isterim.

Parasını vermeden bir şey sahip olmak istemeniz normal karşılanabilir ama biz bunu yapmıyoruz.

Kendinize saygı duyulmasını bekliyorsanız ( ki bugüne dek duyduk ), sizler de saygı duymalısınız.

Burada resim paylaşabiliyor muyuz emin değilim ama sizin için hazırladığımız Sigorta Raporu ve akabinde sizin aldığınız ve makine için kullanmayıp cebinize attığınız paranın evraklarını sergilemek isterdim.

Çünkü sizin hak ettiğiniz bu olacaktır.

Yavuz Selim EZGU
Optimum Digital

turgut karahan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
lyrıc makinalar hk.

bu makinaların garantisi kaç yıl ve ithal eden firmalar. hizmeti ne şekilde veriyor. kaç yıl yedek parça bulundurmak zorundalar. bilen varsa lütfen yazsın da öğrenelim. hepimiz istifade edelim. allaha emanet olun.