Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

MAC için font arıyorum

remzkilic

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Mac için font arıyorum bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...

Şimdiden teşekkür ederim

Benzer konular

ladrub

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Mac için font arıyorum bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...

Şimdiden teşekkür ederim

Mac OS X 'in kullandığı fontlar diğer sistemlerin kullandığı fontlardan farklı değil (istisnalar hariç) O yüzden daha önde kullandığınız fontları, Mac OS X sistemdede kullanabilirsiniz. Fontlarınızı güzel bir kütüphane şekline sokmak içinde, Suitcase Fusion 2 adlı programı tavsiye edebilirim..

Kolay gelsin.

vip31856

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mac OS X 'in kullandığı fontlar diğer sistemlerin kullandığı fontlardan farklı değil (istisnalar hariç) O yüzden daha önde kullandığınız fontları, Mac OS X sistemdede kullanabilirsiniz. Fontlarınızı güzel bir kütüphane şekline sokmak içinde, Suitcase Fusion 2 adlı programı tavsiye edebilirim..

Kolay gelsin.

Bu programın Patch'i falan varmı acaba? Yada Crack?

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
mac için kullanılan fontlar diğer sistemlerden farklı değildir evet ama sadece OPEN TYPE ise ... bunun dışında türkçe özellikle PS de tr. karakter sorunu yaşarsınız... bir çok TTF fontu mac görmeyecektir bile, ya da siz görüyor sanacaksınız ama seçimi yaptığınızda karşına arial ya da myriad gelecek... "Türkçe Open Type" font aramanız gerekiyor. Forumda böyle bi link vardı yanlış hatırlamıyorsam.

MAcOs ta font için program kullanmayın, user/library klasörü altındaki font klasörüne yine klasörler halinde koyduğunuz font sistemi zorlamayacaktır...

programlar, sorun çözmekten çok sorun yaratma eğilimindeler...

vip31856

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ama Font Programı olmayıncada şöyle oluyor;
Bende yaklasık 5000 adet font var. Ben bunun hepsini yüklersem sizin dediğiniz gibi bilgisayarım cok yavaslıyor. Ama programla sadece istediklerimi pratik bir sekilde aktif veya deaktif edebiliyiorum. Eğer ki programsız daha kolayı varsa öğrenmek isterim.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
font dosyasına klasörler halinde yerleştirin fontlarınız, hangisini kullanacaksanız taşıyarak açın. sonuçta her işte 0 5000 fonta tek tek bakıp içinden seçmiyorsunuzdur. kendinize göre kategorilemişsinizdir.

0 5000 fontu program yardımıyla açıp kapatıyorsunuz ama program her açılışında ve açık kaldığı süre boyunca o bilgiyi yedekliyor... ve oprogramlar grfik programlarınız kadar ya da işletim sisteminiz kadar hızlı değil.

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
Fontexplorer isimli free bir yazılım var onu kullanabilirsin. Suitcase tarzı bir programç TTF uzantılı fontlarıda Fontlab isimli programla Türkçe yapabilirisin. Bunun için Fontlarımıza Türkçe Öğretelim adında internette çok güzel bir pdf dosyası var. Onu edinirsen fontlar hakkında bilgin olur.

vip31856

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fontexplorer isimli free bir yazılım var onu kullanabilirsin. Suitcase tarzı bir programç TTF uzantılı fontlarıda Fontlab isimli programla Türkçe yapabilirisin. Bunun için Fontlarımıza Türkçe Öğretelim adında internette çok güzel bir pdf dosyası var. Onu edinirsen fontlar hakkında bilgin olur.

Ben Fontexplorer X kullanıyordum zaten ama o program bilgisaarada illustrator ,safari ve entourage programların donmasına sebep oluyor acıkken. Bende Suitcase Fusion 2 Yükledim. Sorun Cozüldü bilgisayırm kasmıyor artık. Bu arada o dediğin Pdf Dosyasına göz atacağım:wink:. Ve gene sunu soleyim eğer ki Suitcase Fusion yükleyecek olan olursa burada Serialini vereyim.

STME-130E-VDYC-GAWF-LGAD-AGQR

Slaytanic

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sitcase

Bende suitcase kullanıyodum çok fazla olmasada 1,000 e yakın fontum var,genelde freehand ve indesign de sorun çıkarıyodu bir görüyor fontları bir görmüyor bende sildim programı bütün fontları kök klasöre attım gönül rahtalığı ile kullanıyoru.

mustafa87

🌱Yeni Üye🌱
Windows daki fontları mac'e atınca görebilirmiyiz?