Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Macahapa..

bobmarley1910

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
max,vray,ps

6866eski1_copy.jpg

5833eski2_copy.jpg

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
emeğinize sağlık... devamınıda bekleriz....

vahseett

🌱Yeni Üye🌱
çalışmalarınızı takip ediyorum hepsi çok güzel, ankaradasınız galiba ben 3ds max öğrenmeye çalışıyorum yardımcı olabilirmisiniz?

bobmarley1910

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmalarınızı takip ediyorum hepsi çok güzel, ankaradasınız galiba ben 3ds max öğrenmeye çalışıyorum yardımcı olabilirmisiniz?
3d max in temelini biliyorsan sorun yok :) elimden geldikçe yardım etmeye çalışırım ..

vahseett

🌱Yeni Üye🌱
yok üstadım çok yeniyim daha, siz kurs veriyomusunuz yada ankarada tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı acaba, ilginize tşk ederim...

bobmarley1910

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yok üstadım çok yeniyim daha, siz kurs veriyomusunuz yada ankarada tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı acaba, ilginize tşk ederim...
Ankara da tavsiye edeceğim tek yer kursunu aldığım yer olur..Ancak kursta öğrendiğin bir süre sonra yetmiyor daha fazla üzerine gitmek isteyeceksin...Bunun içinde aynı benim gibi internet üzerinden dökümanları indirip üzerinde çalışmalar yapacaksın...
Öncelikle yapmak istediğin çalışma nedir ?
Animasyon,mimari çizim,proje vs vs ... yani ne yapmak istediğini baştan kararlaştır...
3d max de herşey sıra ile...
mesela önce modelleme ( herhangi bir nesne bu masa sandalye koltuk vs.olabilir.)
sonrası kaplama ( modellemiş olduğun nesne yi kaplıyorsun.)
ışık ve render ayarlar modelleme ve kaplama dan sonraki öğreneceğin şeylerdir.)

modelleme,kaplama,ışık ve render için eğitim video adreslerini sana burdan verebilirim...

Ayrıca sana yardımcı olabilirim...Kolay gelsin..