Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşım Mac laptop arıyorsan size tavsiyem eğer Amerika'ya gidip gelen bir tanıdığınız varsa ona sipariş etmeniz. Ben 6 ay önce Macbook Pro 17'' laptop getirttim. 2799 dolardı. (3800 YTL idi) O sıralar buradaki satış fiyatı 3000 Euro idi. Geçen ay getirtiğim makineyi Vatan Bilgisayarda gördüm. Üzerinde 7000 YTL yazıyordu.
"bey deilim ama " eğer o kadar para weremiorsan yada yurt dışından getirttiremiorsan 900 avro civarı 989 flan olması lazım tam hatırlamıormm yani 2000tl ye kanyon da gördümm hatta bende o civara aldım macbook fakat 1gb ram a sahip ama 4gb a kdr çıkartırılabilior 100tl civarıda özel ramleri war bu ay ram de sipariş edicem 4 e tamamlayacaim memnunum ii de çalışıor şuanki problemim rami düşük olduundan adobenin pack programını yükleyemiormm cs4ü yükleyecektimm ramini yükseltince kabul edecek bu arada hdd de 120gb olması lazım ben idareten aldığım için şuanda işimi görüor ramini yükseltince daha ii olacaına inanıormm kanyona yada media markt a bakabilirsin eğer yurtdışından getirttiremiorsan tabiikiii