Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bilgisayarı yeniden başlatırken, mouse basılı tutma yöntemi genelde işe yarar. umarım küçük cd lerden takmamışsınızdır. eğer öyle ise, zorlamayın teknik servisi çağırın.
bilgisayarı yeniden başlatırken, mouse basılı tutma yöntemi genelde işe yarar. umarım küçük cd lerden takmamışsınızdır. eğer öyle ise, zorlamayın teknik servisi çağırın.
modelden emin olamadım ama, elinize bir ataş alın ve düzeltin, yani çivi gibi düz yapın, cd nin geçtiği yerde küçük bir delik arayın, bulursanız makine çalışır bir vaziyette iken ataşı buraya sokup iyice ittirin.. CD çıkacaktır...
modelden emin olamadım ama, elinize bir ataş alın ve düzeltin, yani çivi gibi düz yapın, cd nin geçtiği yerde küçük bir delik arayın, bulursanız makine çalışır bir vaziyette iken ataşı buraya sokup iyice ittirin.. CD çıkacaktır...
masaüstünüzdeyken cdyi tutarak çöp kutusuna sürüklemişsinizdir değil mi? bütün bu yöntemlerle çıkmadıysa, mesai bitimine az kaldı zaten. cd yi bugün unutun, yarın sabah bilgisayarınızı açtığınızda, cd de çıkar umarım )
Eski iMac'lerde de delik yoktu ama CD yarığının kenarında bir yerde içerde bir mandal vardı. El yordamıyla ataçla o mandalı ittirerek çıkarırdık. yeni modellerde de aynısı var mı bilemiyorum. Fazla zorlamadan bir dene istersen.
bir de şunu deneyin, harddiskin içinde Applications klasörünü açın içinde Utilites klasörünü açın ve Disk Utility programını çalıştırın, CD'yi görebiliyorsanız seçin ve File>Eject i seçin
bir de şunu deneyin, harddiskin içinde Applications klasörünü açın içinde Utilites klasörünü açın ve Disk Utility programını çalıştırın, CD'yi görebiliyorsanız seçin ve File>Eject i seçin
Bütün yollar denenmiş gerçekten. Servis çağırmanız en uygunu, ama servis çağırmadan önce madem CD sorunsuz çalışıyor makinanıza kopyalayın. Genelde Imac'lerde bu sorun zamanla oluşuyor. Ben Cd'yi kopyalıyorum, CD'yi çıkar komutu verdikten sonra ataçtan daha ince bir malzemeyle maalesef cd'nin girdiği yerden o malzemeyle cd yi bastırarak tabiri caizse kanırtarak çıkarıyorum. Cd çiziliyor tabii, ama nasılsa kopyalıyorum.