| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
| I | Mathmagicde Karakterler Görünmüyor? | InDesign | 1 | 2K | |
| B | Mathmagic 9.2 indesign plugin | InDesign | 0 | 2K | |
| G | math magic ile ilgili sorun | InDesign | 2 | 2K | |
| | Magician (Büyücü) / Afiş | Afiş Tasarımı | 0 | 2K | |
| | Magical World & Girl /AFİŞ | Afiş Tasarımı | 0 | 2K | |
| | Magic Sphere and Girl / AFİŞ | Afiş Tasarımı | 0 | 2K | |
| | Magic Sphere-Sihirli Küre (Photomanipulation) | Deneme Çalışmalar | 0 | 2K | |
| S | mathmagic problemi | InDesign | 0 | 1K |
YoŞa' cım napmışsın sen öyle :clapping:Bayıldım, çok güzel olmuş...Zamanla iyi şeyler çıkartıyorsun, çalışmaya devam...=) ellerine sağlık canım.:kiss:
Yine bekledigim gibi, başarılı bir çalışma olmuş; iyi çalışmalar yoŞa' cım.
Kolay gelsin.
Güzel kurgu, güzel tasarım, güzel fikir... Eline sağlık hocam. Bize söz bırakmamışsın bence.Başarılarının devamını dilerim.
çok başarılı bir çalışma gerçekten eline sağlık
renkler malzemeler yerleşim düzeni hepsi süper
Eline sağlık yoŞa renkler ve kompozisyon çok güzel görünüyor.
eline sağlık İnancım... Son haliyle daha iyi olmuş... aşağıya dökülen harfleri görmemiştim... durmak yok çalışmaya devam slogan budur![]()
Bravo. Mantığı anlamışsın. Tebrik ederim doyurucu bir çalışma.
İnan'im yine beni şaşirtmadin ve kendine yakişir bir çalişma çikartmişsin ortaya.. Ellerine emeğine sağlik, başarılar kardeşim..
yoSa tebrik ederim. uzun süredir gördüğüm en iyi tipografi çalışması..
görseller, arkaplan, dokular ve eşeğe gölgesiyle çokşık duruyor..
tebrik ederim.. ve devamını bekliyorum
başarılar dilerim..
seni gördüğüm zaman hep şunu düşünüyorum ve yanılmadığım için çok mutlu oluyorum...sen her ne kadar kabullenmesende tipografi de çok yol katettin canım...ve her çalışma bi diğerini aratmaz oldu...insanın bişilere gönül vermesi ve bu yolda çalışıp araştırıp saatlerini bu işe adamasının karşılığını çok iyi veriyosun...işte yaptım demek için yapmadığını çok iyi biliyorum..."yapmaya başladım" ama daha başladım diyo çalışmaların...dün nasıldı, bugün nasıl ve yarın nasıl olacak...bu süreçleri bildiğim için gönül rahatlığıyla şunu diyebilirim "yarınlar çok güzel olucak" eline sağlık canım...
yorgunella Lütfen...Daha okadar iyi olamadık...Onure edici eleştiri ve beğenilerin için teşekkür ederim...Grafik; doymak bilmeyen mızmız-huysuz bir çocuk gibi...Çocuğu doğurduk, bakmakla hükümlüyüz... Bu yüzden devam etmek durumundayımTekrar teşekkür ediyorum...
tek kelimeyle harika bence.![]()
eline sağlık gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş![]()