Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Magic Want tool un ayarı bozuldu

gladio44

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam arkadaşlar

Photoshop ta mwt ile ilgili sorunum var şöyle ki ps de foto açıyorum decupe yapıyorum fotonun altını beyaz bırakıyorum mwt ile fotonun bir yerini seçili hale getirmeye çalışıyorum fakat mgw sanki beyaz alanı seçiyor yani fotoğrafla alakası olmayan yeri seçiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sağ tık ile select inverse cevabınız olabilir mi?

gladio44

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yoo hayır cevabım bu değil.. Ayarsızlık söz konusu herşeyi denedim ama olmuyor..

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
1. Seçim yapmak istediğiniz katmanda olup olmadığınıza dikkat edin

2.Sorun devam ederse, programını açarken Ctrl+Alt+Shift tuşlarını basılı tuttuğunuzda uyarı paneli çıkar Yes (EVET) butonunu tıkladığınızda programının "Preferences" dosyası silinir. Programı ilk yüklediğiniz fabrika ayarlarına geri döner. Programı kullanırken yapmış olduğunuz ayarların tümünün (Tuş Kısaltmaları, Panel düzenlemeleri vb,) bu sıfırlamadan sonra silinecektir

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
1. Seçim yapmak istediğiniz katmanda olup olmadığınıza dikkat edin

2.Sorun devam ederse, programını açarken Ctrl+Alt+Shift tuşlarını basılı tuttuğunuzda uyarı paneli çıkar Yes (EVET) butonunu tıkladığınızda programının "Preferences" dosyası silinir. Programı ilk yüklediğiniz fabrika ayarlarına geri döner. Programı kullanırken yapmış olduğunuz ayarların tümünün (Tuş Kısaltmaları, Panel düzenlemeleri vb,) bu sıfırlamadan sonra silinecektir

gladio44

🏅Acemi Tasarımcı🏅
program açıkken mi ctrl alt shift yapıyoruz yoksa tam açılırken mi?

gladio44

🏅Acemi Tasarımcı🏅
vejdi çok teşekkür ederim ctrl + alt + shift işe yaradı =)