Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar işyeri kuracağım.Finans sorun değil. Reklamcılık sektöründe gerekli tüm işleri (*) yapacak makine olarak marka ve model hariç türlerini yazabilirmisiniz. (*)Dijital baskı,dış mekan baskı,kesim
fuar çok faydalıydı. myjet baskı makinesi almaya karar verdim bende. fuarda kalite/fiyat oranı en iyi olan makinaydı ocak ayı içersiinde kurulacak. tavsiye ederim.
fuar çok faydalıydı. myjet baskı makinesi almaya karar verdim bende. fuarda kalite/fiyat oranı en iyi olan makinaydı ocak ayı içersiinde kurulacak. tavsiye ederim.
arkadaşlar benım de almak ısredıgım makıne var pıyasada ıkıncı elı fazla yok elektronık işi ile ugrasıyorum smd dızgı makıne sı almak istiyorum yardımcı olacak varsa beklıyorum maddı sıkışıklık sebebı ile ıkıncı el tercıhım
80x70 cnc router -ikinci el ama az kullanılmış. nakliye alıcıya ait olup fiyatı 8.000 liradar. ihtiyaç duyarsanız bulent@dokureklam.com adresine mail atın yada aynı adresi msn ye ekleyin ayrıca satılık ikinci el çok temiz Lycric 32-12 3.20 lik dijital baskı makinası ve folyo kesim makinası satılıktır.
bu devir de xar kafa alma çok akıllaca değil bence eski teknoloji alacaksanız tavsiyem seiko kafalı criystal jet hem ucuz hem kaliteli hemde teknik servis garantili( ücretsiz.......................) makina almak iş değil sonrası daha önemli boyası ,bakımı bunları iyi düşünmek lazım hadi kolay gelsin