Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mantı kutusu

begumelif

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınızı bekliyorum, iyi çalışmalar

kutu1lp5.jpg

Benzer konular

begumelif

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım byük harfla yazmamda bi art niyet yoktur sadece caps lock açık kalmış o

nujin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğine sağlık çok güzel olmuş temiz bi çalışma çıkmış ortaya...

ayışığı00

🌱Yeni Üye🌱
hiç bir renk bu kadar ahenk içinde olamaz herhalde renklerin dansı diyebilirim bu çalışmaya ayrıca mantıları unutmamak lazım iştah açıcı :) çok güzel bi çalışma fikrine sağlık

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
bence oldukça basit olmuş
telefon numaraları çok rahatsız edici
özellikle neden aynı numara çift tekrar onu hiç anlamadım
anlayacağınız basit ve özensiz bir çalışma bence

bu arada mesajınızı komple büyük harflerle yazmanızın dışında
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM İYİ ÇALIŞMA .....LAR
araya image girdiği için tuhaf görünmüş

Moderatör tarafında düzenlendi:

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok özürdileyerek sorucam akşam bu saatte iş yoğunlundan kafam durmuş olabilir.. Orada iki çalışmamı var? yoksa biri kutunun üstü diğeri altımı oluyor?..
Hayır alt kısmı ise ona göre yorumluyacağım.

İşin sahibi offline durumda dayanamayıp şimdi yazıcam!..

Eğer o kutunun altıysa? Kusura bakma ama lokmalara acıdım ben paketi açacak müşteriyede acıdım... Üst neresi alt neresi belli değil.. Ondan daha vahim bir durum var! sen bu kutuyu kapatmayı denedinmi hiç? eğer kapatabilirsen sırrını ver bizde böyle çizelim hayır maliyetten baya bi yırtarız yani..

Son düzenleme:

graphicofdesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışman gayet güzel ancak yine ben sizi eleştiricem biraz...

Büyük bir ihtamelle iki ayrı çalışma yapmışsındır. Öncelikle 1. çalışman alttakine göre daha güzel ve daha doğru. 1. çalışmada logoyu bir tane koymuşsun ve vurgulayıcı.

2. çalışmanı ele alacak olursak ( Altta Bulunan ) çok fazla logo kullanmışsın. Ambalaj çalışmalarında tek bir logoyla herşeyi anlatabilirsin..Yan taraflara bir daha logo koymaya gerek yok.

ALO PAKET YAZISINI Düz yazıyla değildi daha eğik yazılar kullanibilirdin..

Ambalajın amacı müşteriyi o ürüne doğru çekmektir ve tabiki doğal olarak satışı arttırmaktır.

Saygılar

begumelif

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çift numaraya gelince ben yanlış çalışmanın jpge sini yüklemişim ayrıca yandaki logolar ve alt kısmı tamamen müşteri istedi ayrıca baskıdan sonra gayet güzel kapandı

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
çift numaraya gelince ben yanlış çalışmanın jpge sini yüklemişim ayrıca yandaki logolar ve alt kısmı tamamen müşteri istedi ayrıca baskıdan sonra gayet güzel kapandı

Kapandı mı? :worried: sanırım yanlış jpge si olduğundan kapandı.. bu kutunun bu çizimle bu kroslarla kapanma ihtimali yok... ayırca müşteri istedi diye herşeyi biz yaparsak adımız grafiker değil operatör olmalı..

Bak buda senin çizimin https://www.grafikerler.net/akvaryum-kutu-calismasi-t40685.html bu kutu kapanır işte.. çünkü yapışma kulakçıkları var kilit kulakçığı var..

begumelif

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kutuyu ben taşırma payıyla beraber koydum sen çalışma yaparken bıçağınamı renk verirsin yoksa altındaki zeminemi bu çalımada akvaryum kutusu gibi sadeece bıçakları fazla net gözükmüyo

birde masa üstüne kaydedersen bıçakları görebilirsin buradan tam gözükmüyo

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
Begüm Hanım flood yapmak yerine
editqk2.gif
butonunu kullanınız...