Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Manüpülasyon Çalışmam

ahmedgenc

🌱Yeni Üye🌱
S.A Arkadaşlar Bu da benim manüpülasyon denemem yorumlarınızı beklerim ;

b-215956-manipulasyon.jpg

Benzer konular

Firstboi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben göremiyorum birşey, yanılıyor muyum acaba?

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmanın bide ham halini görebilsek yada kullandığın görsellleri daha iyi olur...

ahmedgenc

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmamın ham hali aşağıdadır bu arada manüpülasyon resim üzerinde değişik efektler vererek değişiklikliğe uğratma eski halini çevirme diyebiliriz - resme bakınca daha iyi anlarsınız umarım .. buyrun ;

tatli%20kiz%20fotograflari.jpg

Son düzenleme:

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
siz şimdi o güzellikte bir yüzü bu hale mi getirdiniz inanamıyorum...kendimi amerikan korku filmlerinin içinde hissettim...:eek::

ahmedgenc

🌱Yeni Üye🌱
siz şimdi o güzellikte bir yüzü bu hale mi getirdiniz inanamıyorum...kendimi amerikan korku filmlerinin içinde hissettim...:eek::

Sadece iş bakınız grafikde güzeli çirkin yapmak gibi çirkini güzel yapmakda vardır inşallah diğer konulardada güzelleştirmelere yer veririz :)

Yorumunuz için ayrıca teşekkürler .. :)

denismutlu

🌱Yeni Üye🌱
kadının yüzüne texture'ı oturtmuşsun,texture da iyi fakat gözlerin içine kadar sokmasaydın o bütünü ve yüzdeki dokuda daha açıklı koyulu gitseydin eminimki daha hoş görünücekti.ellerine sağlık kolay gelsin

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
valla cok hoş olmus..manipülasyon çalışmalarını severim..yaratıcılık ön plana cıkıyor bu çalışmalarda..hatta yaratıcılık ve sınırsız enteresan hayal gücü desem daha uygun olur..begendim ben :) güzel olmuş :D