Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

masa test render

xdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

bu sahneyi yapmamdaki maksat gerçekci perde yapmakdı. sonuç gerçekci perde olayını çözemedim:) bakalım ilerde çözecegiz. c4d r13 +vray kullanıldı.

Benzer konular

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
sahne genel olarak güzel renderde fazla sırıtmıyor.
yalnız materiller sıkıntılı. c4dnin kendi materiallerini vraymaterial convert plugininde vray materialine çevirip vray material mantığını anlamaya çalış. eminim daha gerçekçi materyaller elde edebilirsin.
paylaşım için teşekkürler.

xdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet metarialler üzerine çalışmam gerek teşekkürler

slow1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.slowgraphicdesign.blogspot.com
ellerine sağlık kardeşim zamanla daha iyi sonuçlar elde edeceksin inanıyorum..

Bu tür çalışmalarda fazla obje kullanma, az objeyle ışık olayını kavramak en doğru hareket olacaktır. bu işlerde işin sır olan kısmı ışık bunu unutma. sahne için ışık ayarı yaparken ilk önce kaplamasız olarak test et. sonra kaplamaları eklersin..

bide vray bump 0.05 cm gibi değerler kullan. 1 cm eksi veya artı kullanırsan masanın üstündeki örtü doğal olarak yosun gibi çıkacaktır.

vaktim olsa sizlere bu konularda ders hazırlayacam ama maalesef aşırı yoğunluktan bazen bunalım geçiriyorum.

yinede tebrikler kardeşim daha çok deneme yap her denemede daha ileri seviye olacaksın inan..

saygılarımla..

xdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumların ve yardımların için saol kardeşim daha dikkatli olacam

xdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet displament metarial ile yaptım yakın çekim oldugu için biraz kabarık görünüyor.