Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Masaüstü yayıncılık kursu önerisi

prosperity

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar merhaba;
Ben bir koli imalathanesinde çalışıyorum.
Başta çok fazla tasarım işimiz yoktu ancak şuan işimizi özellikle ofset kutu imalatına yoğunlaştırdığımız için grafik işleri çoğaldı.
Ben işimi görecek kadar ps, fh, ai programlarını kullanıyorum. Ancak daha profesyonelce işler çıkarmak, özellikle baskı öncesi ve sonrası işlerle ilgili bilgimi arttırmak istiyorum.
İstanbul Anadolu yakasında ai, fh, indesign başta olmak üzere baskı öncesi ve sonrası, katalog hazırlama konularında öğrenim görebileceğim bir kurs merkezi arıyorum.
Bana önerebileceğiniz yerler varsa çok sevinirim. Avrupa yakasının Üsküdar a yakın kısımları da uyar.
Şimdiden teşekkürler..

prosperity

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kimse bir öneride bulunmayacak mı :(

falconutero

🌱Yeni Üye🌱
Ceyhun Akgün veya başarısoft Doğan Hoca

sana tavsiyem Ceyhun akgün veya basarısoft bakırköy Doğan Hoca'dır.Ceyhun akgün bana bayagı pahalı geldi ben de başarısoft Bakırköy'e yazıldım tekrar garantisi de vardı.Doğan Hoca'dan cok memnun kaldım.adam repro ve programlar kousunda cok iyi.Tam bir illustartor ve photoshop uzmanı.rank ayrımına kadar ögretti.Ben 5 yıldır bu sektörde calısmama ragmen onun derslerine girince hicbirsey bilmedigimi anladım.adobe uzmanı aynı zamanda.biraz zorlar seni ama dayanırsan piyasadaki en iyi birkac hocadan biri.;)