Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mascom Logosunu Arıyor! Ödüllü

sinanvarol

🌱Yeni Üye🌱
s_b7e283f346e1209c65fcb_8244f75b25233fdbc0.jpg

Mascom Logosunu Arıyor!

Photoshop Magazin tarafından düzenlenen ödüllü yarışmada Mascom logosunu arıyor

Photoshop Magazin tarafından düzenlenen ödüllü yarışmada katılımcılar tarafından gönderilecek logolar arasından Mascom Bilgisayarın yeni logosu belirlenecek. İlk 5'e giren yarışmacılara birbirinden güzel ödüllerin verileceği yarışmada eğer ilk 5 içinde yer almasanız bile hediye kazanma şansınız bulunuyor. Adeta ödül yağmurunun bulunduğu bu yarışmayı kaçırmayın...

Detaylı bilgi için TIKLAYIN

Benzer konular

sinanvarol

🌱Yeni Üye🌱
Katılan arkadaşlar, çalışmalarının linklerini versinler destekleyelim :) Tartışalım burada..

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
katılmayı dusunuyorum umarım adaletlı olur... katılan tum grafıkerler.net uyelerıne basarılar.

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Katılan arkadaşlar, çalışmalarının linklerini versinler destekleyelim :) Tartışalım burada..
Yarışma ve sitesine göz attım. Orada gördüğüm şey karşısında dehşete düştüm. Yarışmaya katılan tüm çalışmalar açıkça yayınlanması akıllara zarar birşey. Tasarımcının fikir ve mülkiyet hakları hiçe sayılmış. Orada yayınlanan çalışmaların tamamını mascom telif hakları kapsamında korumaya alamayacağına göre. İnsanların fikirlerini çalınmaya açık bir hale getirmeniz çok üzücü. Umarım bu durum kısa sürede düzeltilir.

nurs

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben katıldım arkadaşlar. 2 hakkımı kullandım. 1 tanesi de yolda. Burada yayınlayıp fikirlerinizi almak isterdim ama ps magazinden başka bir yerde yayınlamak ve paylaşmak yasakmış.

mutti

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben katıldım arkadaşlar. 2 hakkımı kullandım. 1 tanesi de yolda. Burada yayınlayıp fikirlerinizi almak isterdim ama ps magazinden başka bir yerde yayınlamak ve paylaşmak yasakmış.

o bahsettigin sitede zaten yeterince açık şekilde yayınlanıyormuş:) arkadaşım buraya yüklemeye gerek yok emege saygı olsaydı o kadar kişinin emeğinin çalınırmı diye düşünmeyen bu zihniyetleri kınıyorum

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
yarışmaya katılanlara sesleniyorum.
ilk 10 a giremeyen siteye tasarım dersi yazsın :D
varmısınız :D:D

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
Yarışma ve sitesine göz attım. Orada gördüğüm şey karşısında dehşete düştüm. Yarışmaya katılan tüm çalışmalar açıkça yayınlanması akıllara zarar birşey. Tasarımcının fikir ve mülkiyet hakları hiçe sayılmış. Orada yayınlanan çalışmaların tamamını mascom telif hakları kapsamında korumaya alamayacağına göre. İnsanların fikirlerini çalınmaya açık bir hale getirmeniz çok üzücü. Umarım bu durum kısa sürede düzeltilir.

Cahit hocanın yorumuna +9.99~

C4lypso

🌱Yeni Üye🌱
Tasarımcı hakları uygun değil bundan dolayı katılmıyorum ama sizlerinde yorumunu almak için bir çalışma yaptım

mascom1.png

adams43

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mascomyarma.jpg

Ben çalıştıydım biraz. Hadi yollıyayım dedimdi. . Birde baktım süre dolmuş.

Bari burada yayınlıyayım. Belki eleştiren olur da bişeyler öğrenirim.

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
mascomyarma.jpg

Ben çalıştıydım biraz. Hadi yollıyayım dedimdi. . Birde baktım süre dolmuş.

Bari burada yayınlıyayım. Belki eleştiren olur da bişeyler öğrenirim.

Çok güzel yapmışsın.Benden sana ödül olarak yıldızlı peki verebilirim buradan. Tebrikler.Ben öyle kolay beğenen birisi değilim ona göre.Kendi yaptığım işleri bile :smile:

adams43

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ederim Vatandaş. . . :)

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
yarışma sonucu açıklandı
kazananları tebrik ederim
ve mascom un logo zevkine hayran kaldım
1.000 küsür adet çalışma içinden böyle logoların derece ile çıkması beni şaşırttı gerçekten
jüri üyelerini tebrik ediyorum
keşke önceden söyleselerdi biz dandik birşey istiyoruz bizim zevkimiz böyle diye....
en azından gerçekten emek harcayanlara yazık olmazdı
işte bu da yarışmaların br özelliğidir ne yaparsın. yarışırsın kaybedersin belkide ufak birşey ile kazanırsın.

oncorex

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.arascargo.com
yarışma sonucu açıklandı
kazananları tebrik ederim
ve mascom un logo zevkine hayran kaldım
1.000 küsür adet çalışma içinden böyle logoların derece ile çıkması beni şaşırttı gerçekten
jüri üyelerini tebrik ediyorum
keşke önceden söyleselerdi biz dandik birşey istiyoruz bizim zevkimiz böyle diye....
en azından gerçekten emek harcayanlara yazık olmazdı
işte bu da yarışmaların br özelliğidir ne yaparsın. yarışırsın kaybedersin belkide ufak birşey ile kazanırsın.

+1 milyon.

Vizyonumuz malesef bu kadar "geniş".

Adamlar aya, biz halen yaya.

https://www.instantshift.com/2009/05/27/66-creative-logo-designs-for-design-inspiration/

Öncelikle jürinin bu denli dar kalıplara sıkışmış olması çok şaşırtıcı. Seçici kurulun seçim yapma yetisinden önce ne tür mecralarda ne gibi çalışmalar yaptıklarının ciddi ciddi irdelenmesi gerekir diye düşünüyorum.

Her şeye rağmen "hayırlı olsun".

adams43

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Bu logolara bakarken mest oldum gerçekten.

Şimdi bu sitede (grafikerler.net) yapılan logo çalışmalarında efekt ve renk geçişleri kullanılırken yapılan uyarıların günümüz teknolojisi düşünüldüğünde gereksiz olduğunu düşünmeye başladım.

Artık hem baskıda hemde ekran görüntüsünde yüksek teknolojiler olduğuna göre neden grafikerler kendini sınırlasın. Yada logoları değerlendirenler tabiiki. . .

SHOPRAMAZAN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bizim memlekette logo kültürü yok bence.Atıyorum A şirketi, başına süslü bi A koy altına bi çizgi al sana logo... Adamlar aşmış...

bonder

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu yarışmaya bende katılmıştım ama katılmaz olaymışım. Seçilen logolar şaka gibi!... Mascom'un prestiji sarsıldı kanımca.