Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Matbaa Firma Rehberi

KOSEDAG

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

matbaa rehberi

Sizemiz için düşünceleriniz nedir? Sizce neler olmalı, neler olmamalı...

Şimdiden Teşekkür ederim...:

Sitemizin Amacı

FİRMANIZI matbaa rehberi MATBAA REHBERİMİZDE TANITIN , SİZDE DAİMA MÜŞTERİ BULUN Matbaa ve Reklam firmanızı, faaliyet gösterdiğiniz şehir kategorisine ekleyin, Google aramalarında firmanıza gerçek müşteri hiti sağlayın, Daima Karlı Çıkın Sitemize eklenen Matbaa ve Reklam firmaları Google aramalarında ilk sayfalarda hatta ilk sıralarda yer almaktadır. her zaman ilk sıralamalarda yer almaktadır. Özellikle Anadolu Şehirlerinde Faaliyet Gösteren Firmalar İçin Çok Uygundur.... Sitemizde İşletmenizin Firmanızın Tanıtımı Ücretsizdir.

lawlayer

🌱Yeni Üye🌱
siteye kayıtlar ücretsizse kazancınız ne bu durumda?

demir13

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir şehre tıklayınca karşıma kırmızı şekilde insanı korkutan reklam sayfası çıkıp beni istediğim yere 5 saniye sonra göndermemeli. Anında gidebilmeliyim. Sadece burada değil Haber sitelerinde de hiç sevmem bu durumu.

Bir de misal Kocaeli'ye baktım url şu şkeilde gözüküyor Matbaa Life Türkiye Matbaa Firma Rehberi

41 olsa, yani şehir plaka numarasına göre daha iyi olabilirdi.

Bir şehre girdikten sonra sadece şehirleri değil ilçeleri de gösterebilirse süper olur. (Kırmızı renkte firma adının altında şehir yazıyor ya, onu kastediyorum.)

KOSEDAG

🌱Yeni Üye🌱
siteye kayıtlar ücretsizse kazancınız ne bu durumda?

Firma eklemek ücretsiz, matbaa rehberi sitemiz üzerinden gelirimiz reklamlardan gelmektedir...

Bir şehre tıklayınca karşıma kırmızı şekilde insanı korkutan reklam sayfası çıkıp beni istediğim yere 5 saniye sonra göndermemeli. Anında gidebilmeliyim. Sadece burada değil Haber sitelerinde de hiç sevmem bu durumu.

Bir de misal Kocaeli'ye baktım url şu şkeilde gözüküyor Matbaa Life Türkiye Matbaa Firma Rehberi

Bir şehre girdikten sonra sadece şehirleri değil ilçeleri de gösterebilirse süper olur. (Kırmızı renkte firma adının altında şehir yazıyor ya, onu kastediyorum.)

Google aramalarında faydalı olması amacı ile linkler bu şekilde yapılmıştır, Sadece plaka olarak yapmış olsaydık, google aramalarında bu bize dez avantaj olurdu.

Bu önerinizi dikkate alacağız, Çok teşekkürler

aresrisus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.emrecetiner.com.tr

Arkadaşın dediklerine katılıyorum. Bunun dışında firmaları listelerken sayfalama mantığı yapmanız gerek aşağıya doğru uzayıp gidiyor bu da çok can sıkıcı. Çok fazla reklam alanı yerine bir alanda bir çok dönüşümlü reklam uygulayabilirsiniz. Site gözüme çok karmaşık gözüküyor. Bu sebepten çok fazla vakit kaybetmeden siteden ayrılma duygusu içine giriyorum. Bunları dışardan gözlemci bir kullanıcı olarak yazıyorum. Benim gibi bir sürü kullanıcı bunu düşünüyorsa siteniz için çok olumsuz bir etki bunları düzenlemeniz gerek. Bir site hazırlarken kendinize göre değil siteye girecek kullanıcı gözüyle bakıp onlara göre hazırlamak her zaman daha iyidir. Kesinlikle en büyük tavsiyem görsel açıdan çok daha sadeleştirin çok metin ve gereksiz alanlardan kaçının. jQuery nimetlerinden yararlanarak kullanıcı etkileşimli dinamik alanlar oluşturun. İyi çalışmalar.

KOSEDAG

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşın dediklerine katılıyorum. Bunun dışında firmaları listelerken sayfalama mantığı yapmanız gerek aşağıya doğru uzayıp gidiyor bu da çok can sıkıcı. Çok fazla reklam alanı yerine bir alanda bir çok dönüşümlü reklam uygulayabilirsiniz. Site gözüme çok karmaşık gözüküyor. Bu sebepten çok fazla vakit kaybetmeden siteden ayrılma duygusu içine giriyorum. Bunları dışardan gözlemci bir kullanıcı olarak yazıyorum. Benim gibi bir sürü kullanıcı bunu düşünüyorsa siteniz için çok olumsuz bir etki bunları düzenlemeniz gerek. Bir site hazırlarken kendinize göre değil siteye girecek kullanıcı gözüyle bakıp onlara göre hazırlamak her zaman daha iyidir. Kesinlikle en büyük tavsiyem görsel açıdan çok daha sadeleştirin çok metin ve gereksiz alanlardan kaçının. jQuery nimetlerinden yararlanarak kullanıcı etkileşimli dinamik alanlar oluşturun. İyi çalışmalar.

Çok Teşekkür Ederim,

aresrisus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.emrecetiner.com.tr

KOSEDAG

🌱Yeni Üye🌱
Bir nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu, dilerseniz aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Videoda biraz anlatımda sıkıntı var tekrarlamalar oluyor ancak anlaşılabilir durumda kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Projeniz için büyük katkısı olacağına inanıyorum.

Web Sitesi Optimize Edici - YouTube

İlgi ve alakanıza, tecrübenizi paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum...