Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence kuş hiç olmamış hatta orda mavi kuş yazmasa kuş bile sanmazdım kuşu daha estetik yapabilirsin yazı fontuda pek iyi değil bence başarılar elinize sağlık.
komple mavi tonlarından yapsan kuşu yazıda gri kullansan Mavi yazan mavi Kuş yazan gri birbirine bitişik humanist bold tarzı bir yazı ile daha iyi olabilir yada harfleri içe içe geçirsen ve arkasına bir gölge versende olur
Labirent gibi söylemeden anlamazdık konuya bakan sayısı kaç kişi daha gören yok dimi demekki bir eksiklik var harfler biraz daha benzemeli yada böyle bakana eziyet ettirmeye devam