Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mediberk kartvizit

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
sıradan bir çalışma olmuş, ancak mail adresinin başına messenger ikonunu koyman doğru değil. Sonuçta o adres mail adresidir, mesenger adresi değil.

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
üzerinde baya düzeltilmesi gereken yerler var 'kalp' çok bilindik bir obje farklı bir tasarım çok daha iyi durabilir
yine de emek, emeğinize sağlık

b0reas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla o yaptıgım kartvizit'in aynısı bende var ona bakarak yapmaya calıstımm aynısı bi farkı yok adamlarda öyle yapmıs bende öyle yaptım o yüzdenn böyle olduu ...

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
valla o yaptıgım kartvizit'in aynısı bende var ona bakarak yapmaya calıstımm aynısı bi farkı yok adamlarda öyle yapmıs bende öyle yaptım o yüzdenn böyle olduu ...

siz daha farklı tasarımlar yaparak daha orjinal fikirler ortaya koyarsanız dikkat çekersiniz kopyaya gerek yok bence
iyi çalışmalar

mutti

🌟Usta Tasarımcı🌟
Öncelikle çalışma payı ve kesim payını düşünerek çalışmaya başlamalısın şayet bu kartvizit bu şekilde baskıya girmiş olsa alt kısımdaki mail web adresi kesimde kesinlikle gidecektir buna dikket edersen.

Adres kısmında Numuna yazılmış Numune olması gerekmiyormu?

Bence bişeylerin aynısını yapmaktansa kendin farklı çalışmalar yaparak göze hoş gelebilecek kartlar çıkarabilirsin buda seni geliştirir ama bakarak malesef kartvizit çalışmalarını incele faydası olacaktır

emegine sağlık

b0reas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yanlıs yazmısım orayı dogruu görmedim .:D