Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Meltin'Pot

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
meltinpotcarmd2.jpg

meltinpotbeastgd5.jpg

Not: Çalışmalar şahsıma ait değildir.

Ebru ANIL

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok güzel bir paylaşım olmuş volkan
üçüde birbirinden güzel fakat 2 benim favorim oldu :D

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
kim demiş uyuyan güzel birtek öperek uyandırılıyor diye, elektriği verdin mi bakin bi daha uyuyor mu :D ellerine sağlik, güzel bir paylaşim..

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Volkan Tekin gene döktürmüşsün...çok güzeller ya uyuyan güzele bayıldım...adamın bakışları da çok iyi ya...eskidenmiş o öperek uyandırmalar...aküyle halledicek bu işi sanırım...:):):)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Volkan Tekin gene döktürmüşsün...çok güzeller ya uyuyan güzele bayıldım...adamın bakışları da çok iyi ya...eskidenmiş o öperek uyandırmalar...aküyle halledicek bu işi sanırım...:):):)

Benim yaptığım bir şey yok. Sadece hoşuma giden çalışmaları sizler de görün diye burada paylaşıyorum. Takip eden arkadaşlar oldukça, bu tarz çalışmaları eleyip sizlere sunmaya devam edeceğim.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
benim en duygusal bulduğum çalışmayla herkes dalga geçmiş... aslında çok romantik. kızı elektroşok la hayata döndürecek. çok romantik gerçekten demeyin bir şey :D

Everlost

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:D çalışmalar çok güzel. Yalnız hiç boşa fantazi kurmayın o kablolar uyuyan güzele yetişmez anlıycağınız iş yine bizim karayağız delikanlıya düşüyo.Öperek uyandırcak:)

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
benim en duygusal bulduğum çalışmayla herkes dalga geçmiş... aslında çok romantik. kızı elektroşok la hayata döndürecek. çok romantik gerçekten demeyin bir şey :D

efoja; kimyevi ortamlarda fazla kalma arkadaşim :D

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
valla bilemiyorum, buna halk karar vermeli.. kim sadistçe yapıtları duygusal buluyor :D neise konu, muhabbet flatformuna dönmesin :)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
valla bilemiyorum, buna halk karar vermeli.. kim sadistçe yapıtları duygusal buluyor :D neise konu, muhabbet flatformuna dönmesin :)

orada sadistçe birşey yok. kızın kalbi durmuş. başta ben de sizin gibi algıladım ancak; kızı iyileştirmeye çalışıyor. bir konuda birleşelim en iyisi benim yakınlarımda kimyevi ortam yok; aslında sizin yakınlarınızda da yoktur öye tahmin ediyorum. bakış açımız değişikmiş biraz. o kadar...

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
orada sadistçe birşey yok. kızın kalbi durmuş. başta ben de sizin gibi algıladım ancak; kızı iyileştirmeye çalışıyor. bir konuda birleşelim en iyisi benim yakınlarımda kimyevi ortam yok; aslında sizin yakınlarınızda da yoktur öye tahmin ediyorum. bakış açımız değişikmiş biraz. o kadar...

ufak bir recep ivedik esprisini büyütecek bir şey yok arkadaşım sakin ol biraz :surprised: o reklamları izlemedin sen sanırımm :)

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu güzel paylaşımlar için çok teşekkürler.

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Meltin'Pot iyi bir grafiker.

Uyuyan güzel tablosuna gelinceeeeee :D
adam arabasını sürekli aküyle canlandırdığını düşünerek,
kızı da araba gibi kız bulmuş :bigsmile: ve onu da aküyle canlandırabileceğini düşünmüş olmalı.
Çok manidar bir tablo ben çok şey çıkardım bundan :D

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Benim yaptığım bir şey yok. Sadece hoşuma giden çalışmaları sizler de görün diye burada paylaşıyorum. Takip eden arkadaşlar oldukça, bu tarz çalışmaları eleyip sizlere sunmaya devam edeceğim.

Devamını bekleyeceğiz. Çalışmalar çok etkileyici. Bu elemanın çalışmalarını nasıl oluşturduğunu merak ediyorum.