Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mental Ray

bobmarley1910

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mental ray ile render alınmıstır,calısma henuz bitmedi devam ediyor,render süresi 15 dakika

Benzer konular

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel çalışma... bitmiş halini de görmek isteriz.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
güsel olmuş eline sağlık son halinin daha da güsel görünecegine eminim koaly gelsin.

kaomania

🌱Yeni Üye🌱
dostm çalışman güzel olmu. yalnız senden bişey istesem. duvarda kullandığın beyaz materaiali ve kullandıın ışıkları anlata bilrmsn

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel bir çalışma son halini bekliyoruz

bobmarley1910

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dostm çalışman güzel olmu. yalnız senden bişey istesem. duvarda kullandığın beyaz materaiali ve kullandıın ışıkları anlata bilrmsn

Oncelikle tesekkur ederim
Duvardaki materyal maxin mentalray kaplamalarının kendi icinde ozelligi olan mattefinish kaplamasından renk secimi yapıp atadım.Işık olarak mr sun kullandım ve ısık ayarlarını mental raye gore yaptım.

cheova

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet 3d' den bır haber olan ben ! " materyal maxin mentalray kaplamalarının kendi icinde ozelligi olan mattefinish kaplamasından renk secimi yapıp atadım " cumlesınden sonra neden 3d uzak oldugumu bır kere daha anladım :) koltukları ve spotları sormuyorum bıle :) anlayabıldıgım tek bırsey var oda samsun light posterı duvardakı :) calışmana cok guzel olmuş emeğıne sağlık...

lugedas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sanki geniş açı lens le fotoğrafını çekmişsin gibi görünüyor son halini merak ettim render daha iyi olacak sanırım o zaman eline sağlık