Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Merhaba arkadaşlar :)

bidusun

Acemi Tasarımcı
Web sitesi
bidusun.com
Merhaba arkadaşlar, kısaca kendimi tanıtayım :)

Grafik tasarım okumak isteyen, lise 2'ye giden boş zamanalrında çizim yapan ve boş olmayan zamanlarında da çizim yapmaya çalışan biriyim. Çizdiklerimi kendi blogumda paylaşıyorum ara sıra. Profesyonel şeyler çizmiyorum, izlediğim animelerden beğendiğim karelerin çıktısını alıp bakarak çiziyorum ya da can sıkıntısına bir şeyler karalıyorum :)

Grafikerler.net'i üye olmadan takip ediyordum. Burada inanılmaz yetenekli insanlar olduğunu görünce çizim hayatımda olumlu etki yaratacak öneri ve eleştiriler almak için kayıt oldum ve bu ilk mesajım :)

Umarım hayırlı olur :)

Son düzenleme:

Benzer konular

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba arkadaşlar, kısaca kendimi tanıtayım :)

Grafik tasarım okumak isteyen, lise 2'ye giden boş zamanalrında çizim yapan ve boş olmayan zamanlarında da çizim yapmaya çalışan biriyim. Çizdiklerimi kendi blogumda paylaşıyorum ara sıra. Profesyonel şeyler çizmiyorum, izlediğim animelerden beğendiğim karelerin çıktısını alıp bakarak çiziyorum ya da can sıkıntısına bir şeyler karalıyorum :)

Grafikerler.net'i üye olmadan takip ediyordum. Burada inanılmaz yetenekli insanlar olduğunu görünce çizim hayatımda olumlu etki yaratacak öneri ve eleştiriler almak için kayıt oldum ve bu ilk mesajım :)

Umarım hayırlı olur :)

aramıza hoşgeldiniz!
umarım sizinlede "hayat paylaştıkça güzeldir" çatısı altında;
bilgi, fikirsel ve yardım anlamlarında güzel şeyler paylaşmak umuduyla tekrar hoşgeldiniz....:wink:

bidusun

Acemi Tasarımcı
Web sitesi
bidusun.com
Hoşbulduk arkadaşlar :) İlk çizim konumu az sonra açacağım inşallah :)