Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

messenger 2011 ve ie9 karşımızda

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
windowsun yeni programları msn 2011 ve ie9,0 karşımızda artık:
ie bayağı hızlanmış msn dede bayağı bir değişiklik olmuş bazı sitelerde msn 2011 in 64 bitte çalışmadığı yazıyor ama bende gayet normal çalışıyor:
ie9p.jpg

Ft6hg.jpg

Internet Explorar 9 Beta indir

Windows Live Messenger indir

Son düzenleme:

Benzer konular

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, bu yazıyı yazarken windowslive ve explorer yeni sürümlerini kuruyorum :)

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
teşekkürler

bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, bu yazıyı yazarken windowslive ve explorer yeni sürümlerini kuruyorum :)

akşam biraz msni açtım kurcaladaım en iyi konuşma pencerelerinin sekmelerde açılmış olması bence kim nerede diye aramayacağız artık yani sekmeyi tıkla konuş

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet Windows artık XP yi gözden çıkarttı zaten. Bu yazılımlar Vista ve Windows 7 için üretilmişler.

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
onun yanında messenger diye bir sekme olması lazım oradan denedinmi messenger duyumlarıma göre xp de çalışıyormuş ie ye gelince beta olduğu için olabilir asıl sürümün çıkmasını bekle

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
evet messenger sekmesini de denedim , bunun yanında xp için daha fazla bilgi edinin falan diyor orda da şimdi yükleyin gibi link var onu da denedim olmadı ve temel parçalar sekmesine de göz attım ama göremedim...abi sanırım senin ki vista ya da windows 7 işletim sistemin ondan herhangi bir problemle karşılaşmadın...Bekleyecez eğer ki xp'ye uyarlanmamışsa napalım...ie de " geçerli bir w32 uygulaması değil " diye yazı çıkıo...

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
evet messenger sekmesini de denedim , bunun yanında xp için daha fazla bilgi edinin falan diyor orda da şimdi yükleyin gibi link var onu da denedim olmadı ve temel parçalar sekmesine de göz attım ama göremedim...abi sanırım senin ki vista ya da windows 7 işletim sistemin ondan herhangi bir problemle karşılaşmadın...Bekleyecez eğer ki xp'ye uyarlanmamışsa napalım...ie de " geçerli bir w32 uygulaması değil " diye yazı çıkıo...

xp de kullanan arkadaşlar var messengerı onlar normal kullanıyor ondan dedim messengeri falan kapat yüklerken explorer ıda kapa ben 7 kullanıyorum doğru ama xp kullanan arkadaşlarda var

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
xp de kullanan arkadaşlar var messengerı onlar normal kullanıyor ondan dedim messengeri falan kapat yüklerken explorer ıda kapa ben 7 kullanıyorum doğru ama xp kullanan arkadaşlarda var

Nasıl kurmuşlar abi onlar ....:S
Kurarken messengerı çıkış yaptım , olmuyor... neyse bekleyelim biraz